2777
2789
عنوان

وقتی شوهرم خواب بود رفتم سر گوشیش یچیزی دیدم خیلی حالم بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 36 پست
شاید فقط خواسته ببینه چیکار میکنه دختره مجرده یا ازدواج کرده به نظرم به روش بیار حتما

چرا میخاد بدونه ازدواج کرده یا مجرده؟

میخاد بدونه دختره به پاش مونده و مجرده؟

باهام خوبه عکسامونو استوری میکنه بهم محبت میکنه ولی اونم چک میکنه نمیفهمم چرا منم چیزی براش کم نذاشت ...

ایشون هنوز دلش پیگیر دخترس ، هنوز نامزدی داره محبت میکنه ، فردا روز بعد پنج سال زندگی متاهلی و بچه و مشکلات و بالا پایین شدن زندگی و سخت شدن زندگی اون موقع مث الان محبت نمیکنه ، دلش دوباره میره پی اون دختر و میگه اگر اون میبود چی میشد ، به نظرم خیلی محترمانه حلقه و وسایلو بزار جلو روش و بفرستش و چند ماه باهاش ارتباط نگیر و بگو بدون مهریه جداشیم ، توافقی ، اگر خواست بره دنبال دختره میره شما رو میزاره کنار و نخواست هم برمیگرده ، اینده تو دوبار بساز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا میخاد بدونه ازدواج کرده یا مجرده؟میخاد بدونه دختره به پاش مونده و مجرده؟

به هر حال بهش فکر میکنه این یه واقعیته همه ما هم ممکنه برامون پیش بیاد اگه زیاد حساسی به روش بیار اگر هم نمیخوای چیزی بگی دورادور فقط چکش کن ببین چی میشه 

کاربر قدیمی هستم تصمیم گرفتم با مهمترین اتفاق زندگیم کاربری جدیدم بسازم🌹🌿
ایشون هنوز دلش پیگیر دخترس ، هنوز نامزدی داره محبت میکنه ، فردا روز بعد پنج سال زندگی متاهلی و بچه و ...

استارتر اگه دل و جراتشو داری اینکاری که دوستمون گفته رو بکن بهترین راه حله یه عمر روانت راحت میشه از یه فکر مسموم

کاربر قدیمی هستم تصمیم گرفتم با مهمترین اتفاق زندگیم کاربری جدیدم بسازم🌹🌿
استارتر اگه دل و جراتشو داری اینکاری که دوستمون گفته رو بکن بهترین راه حله یه عمر روانت راحت میشه از ...

اگر خواهر منم اینکار رو میکرد سالهای بعد ازدواجش داغون نمیشد ، اگر مادرم زن با سیاستی میبود و نگران دهن مردم نمیبود حال خواهرم میتونست خیلی بهتر از الان باشه