2777
2789
عنوان

وقتی شوهرم خواب بود رفتم سر گوشیش یچیزی دیدم خیلی حالم بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 36 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه اینجا نظر میخوای بیشترکاربرها شدن پشت کنکوری ،این مسئله مهمیه ک فهمیدی ،ببین زندگی باهاش چجوریه برات 

خودت سبک سنگین کن ک بروش بیاری یا ن

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
چرا نمیتونم باور کنم ی پسر میتونه اتقد عاشق بشه

داداش من عاشق یه دختر بود خانوادش راضی نشدن اون با پسر عمش ازدواج کرد بچه هم داره داداش من هنوز مجرده با هیچ دختریم نیست هنوز دستبند دختره رو داره عکساشونو داره خیلی وقتا دیدم گریه کرده به خاطرش عشق دختر و پسر نداره💔

کاربر قدیمی هستم تصمیم گرفتم با مهمترین اتفاق زندگیم کاربری جدیدم بسازم🌹🌿
آخه اینجا نظر میخوای بیشترکاربرها شدن پشت کنکوری ،این مسئله مهمیه ک فهمیدی ،ببین زندگی باهاش چجوریه ...

باهام خوبه عکسامونو استوری میکنه بهم محبت میکنه ولی اونم چک میکنه نمیفهمم چرا منم چیزی براش کم نذاشتم

داداش من عاشق یه دختر بود خانوادش راضی نشدن اون با پسر عمش ازدواج کرد بچه هم داره داداش من هنوز مجرد ...

با هم دوس بودن؟ 

خب این اوکیه ولی پسری ک با دختره دوس نبوده رفته خاستگاری نشده رو نمیتونم درک کنم مگ میشه این جوری؟

داداش من عاشق یه دختر بود خانوادش راضی نشدن اون با پسر عمش ازدواج کرد بچه هم داره داداش من هنوز مجرد ...

خب برادر شما مجرد موند ولی وقتی ایشون با من ازدواج کرد حتی برای دختره صبر نکرد

چرا پس دوباره برگشته بهش فکر میکنه؟ ازونطرف رابطمون سرد نیست ولی اونم چک میکرده تو این مدت

با هم دوس بودن؟ خب این اوکیه ولی پسری ک با دختره دوس نبوده رفته خاستگاری نشده رو نمیتونم درک کنم مگ ...

اره دوس بودن،مورد استارترم گفت دوس بودن باهم

باهام خوبه عکسامونو استوری میکنه بهم محبت میکنه ولی اونم چک میکنه نمیفهمم چرا منم چیزی براش کم نذاشت ...

چی بگم والا ... فراموشی سخته خب .. از مشاور کمک بگیر لطفا بی گدار ب آب نزن

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
خب برادر شما مجرد موند ولی وقتی ایشون با من ازدواج کرد حتی برای دختره صبر نکردچرا پس دوباره برگشته ب ...

شاید فقط خواسته ببینه چیکار میکنه دختره مجرده یا ازدواج کرده به نظرم به روش بیار حتما

با هم دوس بودن؟ خب این اوکیه ولی پسری ک با دختره دوس نبوده رفته خاستگاری نشده رو نمیتونم درک کنم مگ ...

اره یکسال دوست بودن بعدشم خاستگاری رفت با مامان باباش ولی خانواده ها قبول نکردن

چون سنشون کم بود شوهرم ۲۱ سالش بود اون ۱۹

و بعدش اومد خاستگاری من فامیل دوریم