2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بگید حق با منه یا مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 57 پست
شما این اخلاقش و به اون نود درصد خوبیش ببخش ،الکی دردسر برا خودت نتراش ،حساس نشو ،میگی کم پیش میاد ...

ن عزیزم 

آخه ی سری من و پدر شوهرم و خواهر شوهرم سه تایی رفتیم جلو 

و خواهر شوهرم از من خیلی کوچیکتره 

بدون اینکه تعارف کنه رفت جلو 

میگم کلا احترام نباید بمن بذارن؟

من عادی همه چیزو رد کنم براشون بی احترامی عادی نشه وگرن پسرش و ماشینش مال خودش😆

[QUOTE=362089441]خب چ رفتاری نشون بدم[/QUO

اگه بخوای سر این موضوع حساسیت نشون بدی .تااخرش باهم درگیر رقابت می‌شید و این زندگی رو سخت می‌کنه.فقط کمتر برو باهاش بیرون .اون تایمی ک میری خودت جلو تر برو عقب بشین .اما اگه رفتارهای بدتری ازش دیدی حتما بااعتماد بنفس کامل برو جلو بشین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که فک نمیکنم یه روزی اون راضی بشه بیاد عقب که مثلا شما برین جلو بشینین .

به نظرت این کارو میکنه ؟؟؟

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
واقعا؟گفتم نکنه من حساسم

چرا انقد بچه بازی در میاری چطوری متاهلی که سر همچین چیز چرتی فیسو ادا میاد 

حالا اون اصلا کلا جلو نشست خوب که چی 

درجه تو پایین میاد؟ 

اون بزرگتره لابد خیلی بهت نزدیکه و باهات تعارف نداره که تعارف نمیکنه 

فردا خودت مادرشوهر شدی یعنی عروس چندین سال کوچیک ترتو میشونیش جلو؟؟؟که قطعا جوابش نه عه.

بجای اینکه بیای از چنتا شلو ول نظر بخوای اول خودتو بذار جای اون زن و بهت بر نخوره 

حالا انقدر هم مهم نیست کی جلو بشینه 

زن دایی من وقتی باهاشون میرم جایی میره عقب میشینه 

به من میگه تو جلو بشین 

واقعا با این کارش خودشو عزیزتر و قابل احترام میکنه 

وگرنه من خودم عقب راحتترم 

من که فک نمیکنم یه روزی اون راضی بشه بیاد عقب که مثلا شما برین جلو بشینین .به نظرت این کارو میکنه ؟؟ ...

ببین اگر بگم این کارو میکنه 

بعد اخلاقش جتما ی جوری میشه باهام

حالا انقدر هم مهم نیست کی جلو بشینه زن دایی من وقتی باهاشون میرم جایی میره عقب میشینه به من میگه تو ...

بخدا ماشین و جلو و عقبش مال خودش 

من میگم احترام بذاره چون از من توقع احترام دارن 

منم میگم بره عقب من اصرار کنم جلو بشین 

چرا انقد بچه بازی در میاری چطوری متاهلی که سر همچین چیز چرتی فیسو ادا میاد حالا اون اصلا کلا جلو نشس ...

من مادر خودم چ ماشین ما چ داداشم سریع میره عقب 

با مشاوره ام صحبت کردم گفت زن و شوهر جاشون کنار همه 

با این حال من میگم بره جلو ولی لااقل تعارف بزنه 

ببین اگر بگم این کارو میکنه بعد اخلاقش جتما ی جوری میشه باهام

بعد خودتم دوس داری جلو بشینی ؟

و اون بره عقب بشینه یا اینکه مثلا دوس داری یه تعارفی هم بکنه بعد اگه جلو نشست اشکالی نداره 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
بخدا ماشین و جلو و عقبش مال خودش من میگم احترام بذاره چون از من توقع احترام دارن منم میگم بره عقب من ...

اره میفهمم چی میگی 

ولی اگه واقعا خوبن نادیده بگیر 

دیگه هرکسی یه خصوصیاتی داره 

همه کامل نیستن 

ن عزیزم آخه ی سری من و پدر شوهرم و خواهر شوهرم سه تایی رفتیم جلو و خواهر شوهرم از من خیلی کوچیکتره ب ...

ببین بدون بی احترامی یبار که با مادرشوهرت تنها شدی با مهربونی جوری که میدونی بهش برنمیخوره بهش بگو ،یا غیر مستقیم بگو خیلی عروسا دوست دارن جلو بشینن، یه چیزی تو این مایه ها ،احتمالا متوجه اشتباهش بشه

من مادر خودم چ ماشین ما چ داداشم سریع میره عقب با مشاوره ام صحبت کردم گفت زن و شوهر جاشون کنار همه ب ...

بابا گوش کن میگم تو نباید سر همچین چیزایی کینه به دل بگیری اگه همش قرار باشه تو زندگی حاشیه باشی و فکرت درگیر چیزایی باشه که هیچ تاثیر مثبت یا منفی تو زندگیت ندارن کل عمرتو بی هدف سپری میکنی.

من ارزشم در حد اینکه کی تعارف کرد کجا بشینم کی بهم گف کجا نشینم نیست.اصلا زندگی کوتاه تر از اینه که بیایم و انقد مغزمونو درگیر این چیزا کنیم که حتی مجبور به نظر خواستن تو همچین سایتی بشیم

مثبت فک کن مثبت نگا کن اصلا گیریم که به تو از قصد به تو تعارف نمیکنه تو دیدتو درس کن مثبت ببین با خودت بگو من دوس دارم که بهش احترام بذارم مادرشوهر غریبه نیست 

اگه واقعا بی احترامی دیدی باید کاری بکنی ولاغیر