2777
2789
عنوان

لطفاحس واقعیتون بگین اگه مادرشوهرتون قرارباشه باشما زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 96 پست

من شخصا با مادرشوهرم 50 سال اختلاف سنی دارم

خودشون هم بسیار محترم و باشخصیت و اصیل هستن

اما گاهی از سر دلسوزی و نصیحت ممکنه چیزی بگن که خوشایند من نباشه. بعدشم خودشون پشیمون میشن و معذرت خواهی میکنن که درد اون معذرت خواهیه دیگه بدتره

گفتم که گاها 2یا 3 هفته و حتی یک ماه هم مهمانمون بودن

خودم هم عاشق مهمان هستم

بزرگترین سودی هم که حضورشون برام داره این هست که بچه هام یاد میگیرن. چیزی رو که توی هیچ کتاب و اجتماعی به این ملموسی یاد نمیگیرن

احترام به مادر و بزرگتر

و البتع هزار بار گفتم بزرگتری که بزرگتری بلد باشه

من وکیلم ،و خیلی تو دادگاه می‌بینم که عروسا مادر شوهر رو بردن پیش خودشون مثلاً از روی دلسوزی،اما در ...

تعمیم دادنتون برام عجیب بود

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی‌دونم اینجا به مادرخوانده میگن زن بابا و میگن بدجنسهمن از مادرهمسرم بدی ندیدماز مادر خودشون هم جز ...

سلام واقعا بعضی ها حق دارن درسته همه ی زن بابا ها بد جنس نیستن ولی کم هم نیستن اوناییکه بدجنس هستن توی خانواده ما هم خوبش هست و هم بدش هر دو مدل رو به چشم دیدم توی همین سایت هم بعضی تاپیک ها دیده باشین دنبال این هستن که چطور توجه پدر رو از بچه اشون بگیرن تا کل توجه ها به خودشون باشه برای همین خیلی زن بابای خوب رو درک نمی کنن

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام واقعا بعضی ها حق دارن درسته همه ی زن بابا ها بد جنس نیستن ولی کم هم نیستن اوناییکه بدجنس هستن ت ...

سلام متاسفانه همین طوره

الان اولین بار بود دیدم یه جا بجای اینکه بگن به قول خودشون زن بابا بدجنسه گفتن مادر بیولوژیکی بدجنسه

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

سلام متاسفانه همین طورهالان اولین بار بود دیدم یه جا بجای اینکه بگن به قول خودشون زن بابا بدجنسه گفت ...

بدجنس بودن مادربیولوژیک رو درک نمیکنم منم مثل شما بار اولم هست میشنوم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪