2777
2789
عنوان

لطفاحس واقعیتون بگین اگه مادرشوهرتون قرارباشه باشما زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 96 پست

کسایی که میگن زندگی با مادر شوهر خوبه ،حتماً یه سودی تو این رابطه دارن،مثلاً تایپک قبلی یه عروس بود می‌گفت خونمو دادم اجاره رفتم پیش مادر شوهر،ولی من هیچ وقت با هیچ سودی حاضر نیستم با هیچ کسی زندگی کنم،تمام خصوصی آدم به هم می‌ریزه،عادت‌های رفتاریتو باید ترک کنی

و این بده

بعضی عروسام هستند برای اینکه آشپزی نکنن،پول پس انداز کنند،مهمون خونشون نره و خیلی چیزهای دیگه پیش مادر شوهرند،من دور و ورم دیدم که میگم،واقعا یه جوری مادر شوهر از دستش ذله شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسایی که میگن زندگی با مادر شوهر خوبه ،حتماً یه سودی تو این رابطه دارن،مثلاً تایپک قبلی یه عروس بود ...

من تجربه کردم و متاسفانه روحم آسیب دید اگر از اول دور بودم اینطور نمیشد الان کاخ طلا بدن نمیتونم مادرشوهر بمونم البته واقعا بدجنسه و رک 

سلام☘️یعنی بدون تعیین مدت رمان خاصی؟ تا همیشه؟ وقتی یک بازه زمانی باشه آدم میگه خب تحمل میکنم و دو ر ...

تا همیشه هم باشه من مشکل ندارم

طبعا راحت ترم که با همسرم دوتایی زندگی کنیم

ولی اگر شرایطی پیش بیاد که مادرهمسرم هم با ما باشن مانع نمیشم

باز گفتم شرایط ما خاصه 

یعنی اگه همیشه هم با هم زندگی کنیم باز نزدیک نصف سال ایشون میرن سفر و اینجوری نیست که دستم توی مدیریت زندگی ام بسته باشه

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

من تجربه کردم و متاسفانه روحم آسیب دید اگر از اول دور بودم اینطور نمیشد الان کاخ طلا بدن نمیتونم ماد ...

تو این موردا نباید بگی رک باید بگی بی‌ادب

متاسفانه بعضی خانم‌ها هرچه بیشترپیر میشن

بیشترم آزاردهنده میشن

کسایی که میگن زندگی با مادر شوهر خوبه ،حتماً یه سودی تو این رابطه دارن،مثلاً تایپک قبلی یه عروس بود ...

بله خب

مسلما سود داره

شما حاضری کاری کنی که نتیجه اش ضرر باشه؟

تا همیشه هم باشه من مشکل ندارمطبعا راحت ترم که با همسرم دوتایی زندگی کنیمولی اگر شرایطی پیش بیاد که ...

درسته

بقول خودتون شرایط خاص

و همین که رفتارشون متضاد با شما نیست مسلما بی تاثیر نیست. 

بعضی از عروسام هستند طمع مستمری مادر شوهر رو دارند،به خاطر اینکه اموالشو تصاحب کنن می‌برن پیش خودشون ...

چه عجیب

مگه میشه آدم بخاطر این مسائل استقلال خودشو زیر سوال ببره

اونم با کسی که خوشایندش نیست

ببخشیدا

آدم باید خیلی حقیر و منفعت طلب باشه

ددقیقاً پس دیگه نباید ادای آدم خوبه رو در بیارن،چون هر شخص با شعوری می‌فهمه که منظور این عروس چی بود ...

کسی ادا درآورد مگه 

اصلا آدم عاقل چیزی که براش سود نداره انتخاب میکنه؟

ولی سود همیشه مالی نیست

بعضی از عروسام هستند طمع مستمری مادر شوهر رو دارند،به خاطر اینکه اموالشو تصاحب کنن می‌برن پیش خودشون ...

چه تجربه ای دارید که باعث شده انقدر بدبین باشید

چه تجربه ای دارید که باعث شده انقدر بدبین باشید

من وکیلم ،و خیلی تو دادگاه می‌بینم که عروسا مادر شوهر رو بردن پیش خودشون مثلاً از روی دلسوزی،اما در اصل تمام اموال پیرزن بیچاره را زدن به نام همسرشون یا خودشون،و همچنین حقوق مستمریشو ضبط کردن و پیرزن توی فلاکت داره زندگی می‌کنه