2777
2789
عنوان

لطفاحس واقعیتون بگین اگه مادرشوهرتون قرارباشه باشما زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 96 پست
من باهاشون توی خونه هستم ازروز اول ازدواجم!جداشدم ولی بنابردلایلی دوباره برگشتم خب تنهامشکلم اینه که ...

خب پس شکرخدا اذیت نمیشین

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂
اختلاف سنی مون 9ساله و مثل خواهریممادرخوانده مون هستن و بسیار فرشته خو هستنما هم بچه نمیخواییم و برا ...

ببخشیدا

عزیزترین آدم زندگیتون هم باشن بعد از مدتی دلتون زندگی خودتون رو میخواد

هر چی که اون خوب و عالی، در هر صورت نفر سوم حساب میشه

اصلا پخت و پز و شست و شو رو حساب نکنیم

کلا با ورود یک شخص جدید! ریتم زندگی عوض میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اصلا دوست ندارم اخلاق و سلیقه‌اش به من نمیخوره قطعا به مشکل میخوری از طرفی ازادیم از بین می ره

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

با تمام احترامی که برای مادر همسرم قائل هستم نمی تونیم تو یه خونه با هم زندگی کنیم 

چون خصوصیات اخلاقی متفاوت داریم و حدود ۳۰ سال اختلاف سن 

ترجیح میدم جدا باشیم تا عزت نفس و بزرگی و اخلاقیات و احترام متقابل حفظ بشه 

آره فقط شب میمونه براتون. اونم شاید نصفه و نیمه.

درسته حتی پوششت هم محدود میشه یا کارهای شخصی

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂
خب همون دیگه اگر مادر واقعیش بود قطعا بدجنسی های خودشو داشت متاسفانه 😣😣😣

نمی‌دونم 

اینجا به مادرخوانده میگن زن بابا و میگن بدجنسه

من از مادرهمسرم بدی ندیدم

از مادر خودشون هم جز خوبی نشنیدم

و بعید می‌دونم بدجنس بوده باشن

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

چ عروس خوبی! ماباید از شما یادبگیریم

چیو یادبگیرین عزیزم خب هرکسی قبول نمیکنه ولی من باهاشون راحتم واوناهم ادمای خوبی هستن انصافا!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
با تمام احترامی که برای مادر همسرم قائل هستم نمی تونیم تو یه خونه با هم زندگی کنیم چون خصوصیات اخلاق ...

من میگم حتی تفاهم باشه و اختلاف نظری دیگه نباشه وجود نفرسوم  زن و شوهر محدودمیشن

خب پس شکرخدا اذیت نمیشین

ن عزیزم خوبه فاصله منومادرشوهرم خیلی زیادنیس بخاطرهمون همدیگرو درک میکنیم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
ببخشیداعزیزترین آدم زندگیتون هم باشن بعد از مدتی دلتون زندگی خودتون رو میخوادهر چی که اون خوب و عالی ...

سلام

من هم نگفتم این انتخاب اول یا واجبیه

بلکه گفتم اگر برام پیش بیاد مخالفت نمیکنم چون به تجربه دیدم برام ضرر بزرگ نداره

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

ن عزیزم خوبه فاصله منومادرشوهرم خیلی زیادنیس بخاطرهمون همدیگرو درک میکنیم!

خوشبخت باشین

من میگم حتی تفاهم باشه و اختلاف نظری دیگه نباشه وجود نفرسوم زن و شوهر محدودمیشن

واقعامنوهمسرم محدودنشدیم کلا همیشه کنارهم بودیم همیشه سرش روپاهای من کلامحدودیت معنی نداش برامون