2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 91078 بازدید | 1172 پست
زنگ زده خبر داده که نمیان !!!

اونا زنگ نزدن

ساعت دو شد مادرم زنگ زد داداشم گفت بخورید ما دیر میایم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شعور ما میگه خاتواده دور هم باشنو کسی رو نپیچونیم ولی از الان مطابق شعور خودشون رفتار میکنم

مادر خانواده باید خیلی گذشت داشته باشه هر اتفاقی هم که افتاده به خوشی بچش بوده وبرای مادر همین باید مهم باشه

به نظرمن تا وقتی که عروس یا برادرتون علنا به شما بی احترامی نکرده واکنش نشون ندید

والا برادرتون روز ب روز از خانوادش دور میشه واین به ضرر شما هم هست

اسی درستش میدونی چی بود؟ اینکه داداشت مادرتون رو هم میبرد یا اینکه خونواده عروس مادرتون رو دعوت میکر ...

من سرکار بودم عزیزم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
تو این مورد احساس آشپز بودن داسته ب هرحال اون عروس نمیومد غذای راحت‌تر باز میزاشت غذای خودمونی ولی ا ...

استارتر حرفی از تدارک نزد

بعدم بیرون ک غذا نخوردن..دیر اومدن ناهارشونو خوردن

من بارداری ویار شدید معده درد داشتم افتضاح بودم همش دراز کش و دکتر و دارو و مسکن بعد می گفتندروغ میگ ...

ب خدای محمد دختراش باردار میشدن نوکری دختراشو میکرد مادرشوهرای دختراشو ب صف میکرد که ب دخترام برسید  بعد من بچه اولم روز زایمانم مثل مهمون اومد و رفت الانم برا دومی همینه زورش میاد بگم حالم بده میگه نگو بگو هیچیم نیست

اصلا بهتر که جدا بودهمعنی نداره اصلا تولد گرفتیناونا ترکوندن خب دخترشونهوظیفه شونهخونوادگی بودهاشکال ...

اصلا آدم متعجب میشهنظرات رو میخونه یا متوقع بودن اسی رو میبینه منم بعد از بیست و چن سال با اینکه با همسرم فامیلم دوست ندارم خانواده خودم با همسرم رو هم زمان دعوت کنم انگار عروسی گرفتن یه عده اینجوری آب تو آسیاب اسی میریزن  واقعا انگار خودشون تو همه کارهاشون مادر شوهر رو در جریان میزارن

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

عه پس این هفته با دسته گل میرم خدمتش تشکر میکنم که به برادرمون حال داده

چرا باید قدر دان نباشی؟

اگر واقعا و عمیقا برادرت رو دوست داری حتما ازین خوشحالی دختر جون

بشین خودت خودت رو حسابرسی کن

ببین این حس هات چقدر منطقیه

بهش دامن نزن خودتم عروس میشیا

دنیا خیلی زودگذر و ناپایداره

تو واقعا الان حسادت نمیکنی؟

اگر این هست همینجا ریشه ش نابود کن که گناه بزرگیه ها

شما لیست کارهاتون رو برا مادرشوهرتون ارسال میکنید

قطعا نه

ولی اگر همچین موقعیتی پیش بیاد عصر برگردم حتما میگم امروز خانوادم سوپرایزم کردن یهویی شد وگرنه میگفتم دور هم باشیم در همین حد 

هم دل طرف خوش میشه هم پنهون کاری نیست

گفتم اصل کارشون ایراد نداشته این پنهون کردن حال ادمو بهم میزنه

مادر خانواده باید خیلی گذشت داشته باشه هر اتفاقی هم که افتاده به خوشی بچش بوده وبرای مادر همین باید ...

الانم دوره 

چرا باید قدر دان نباشی؟اگر واقعا و عمیقا برادرت رو دوست داری حتما ازین خوشحالی دختر جونبشین خودت خود ...

بابا من بچه دارم ده ساله عروسم 

شماها دیگه خیلی عروس رو گنده کردید🤣بریم قدردان باشیم که باشوهرش خوبه

دادش منم تو عقد میرفت خوش گذرونی با خانومش 

بعد نصف شب پا میشدن برا خواب میومدن خونه مادر من منم مجرد بودم نصف شب همه رو خواب ده میکردن

خب عروس هستین ماهم هستیم 

یکم شعور داشته باشید به فرهنگ خانواده ها احترام بذارید چون خودتون تا ساعت بیداریم ولنگ ظهر خوابین دلیل نمیشه بقیه رو عاجز کنید

من خودم خونه مادرشوهرم حتما خبر میدم ک میریم زودم میریم ک به وقت خوابشون نکشه چون زود میخوابن اگه برا ناهر شام باشه یکم زودتر میرم در حد خودم کمک میدم 

من سرکار بودم عزیزم

اسی جان عزیزدلم بهترین راه حل اینکه شما همزمان باهم خونه مادرتون نرین... به نفع همتونه، اگه اونا اخر هفته میرن شما اول یا وسط هفته برو اخر هفته نرو اینجوری برای همتون بهتره