2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 91078 بازدید | 1172 پست
این غیر عادیه ک‌ ناهارشون اومدن عصر خونه مادرشوهر کوفت کردن پنهان کاریم کردن خب عین ادم میگفتن تولد ...

زنگ زده خبر داده که نمیان !!!

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
والا ربطشو نفهمیدم من دعوت کردم نیومده بودن دلخور شدم چون خودم احترام میزارم توقع احترام دارم اونم د ...

نه خیر اونجا ک زن عموت گفته به ما بی احترامی کردی و نمیایم عروسیت و این حرفا اونو منظورمه... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونوقت من باردارم جنازم مادرشوهرم زنگ میزنه میگه چطوری میگم شرایطم خوب نیست و اینا میگه هیچیت نیست پ ...

من بارداری ویار شدید معده درد داشتم افتضاح بودم همش دراز کش و دکتر و دارو و مسکن بعد می گفتندروغ میگه چون تا حالا نشنیده بود معده درد هم جز ویار باشه دخترش بهش گفت دروغ که نداره درد داره 

من قضاوتش نمیکنمشاید سو برداشت کرده ولی من هیچ غیر طبیعیتی در این داداش و زن داداش ندیدم خیلیم محترم ...

نه کلا اگه قرار مادر و نگن خونش هم نرن واس نهار و هیچ وقت تولد تنهایی با خانواده نگیرن حتما مادرشوهر حضور داشته باشه و گرنه به هیچ عنوان حق ندارن نهار بیان خونش.  

واقعا اصل قضیه همینه

بعد بگو شما دیشبش تولد دختره بودین خودتون دوباره ام میخاستین باشین؟

واقعا این موضوع تو بیشتر خانواده ها وجود داره و ناراحت کنندس،همش هم از بی فرهنگی و هول بودن برادر نشات میگیره نمونه خوانواده خودم .

ما همه دختریم و یه‌روزی ازدواج میکنیم یا زنایی که ازدواج کردند یکسریا از روی ندونستن و حق بجانبی،میگن مشکل نداره و فلان چون خودشون هم زن و دختر هستن.

ولی کسی که تو خانوادش،با این موضوع روبه رو باشه درک میکنه ، موضوع احترام هست چیزی که الان خیلی کمرنگ شده تو خوانواده ها 

اما هیچوقت نمیتونیم بگیم همیشه خانواده شوهر بدن گاهی خوانواده شوهر اصلا کاری به کار عروس ندارن 

نمونش خوانواده خودم ولی عروس احترام ها رو زیر پا میزاره...

خلاصه هیچوقت نمیشه هیچ چیز رو قطعی،گفت فقط از خدا میخوام به داداش خودم و برادر شما و همه افرادی که مغزشون از احترام بویی نبرده کمک کنه ..

چون پدر و مادر خیلی زحمت میکشند،برای بچشون،و این مزد زحمت هاشون باشه درست نیست ...  

🙋‍♀️

عزیزم بیشتر عروسا تو این دوره زمونه همینن 

واسه مهمونی و تولد و تفریح و خوشگذرانی خونواده دارن 

واسه کلفتی و زحمت و کاراشون خونواده شوهر دارن و توقع دارن 

خودمم عروسم ولی آدم خیلی خوبه وجدان هم داشته باشه و خدارو در نظر بگیره 

واسه همین معتقدم آدم باید از خونواده اصیل و بافرهنگ زن بگیره و ازدواج کنه 

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
دقیقاکلا میخواد اصلا نیان خونه اینا فکر کنمبابا زنشه خب فعلا خونه ندارنبده داداشتون حال میکنه اخر هف ...

عه پس این هفته با دسته گل میرم خدمتش 

تشکر میکنم که به برادرمون حال داده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
این همه کامنت خوندم یکی نگفت بابا اینا عقدن دوران عقد دوران خوشی و گشتن دونفره هست حالا خانواده دختر ...

اصلا بهتر که جدا بوده

معنی نداره اصلا تولد گرفتین

اونا ترکوندن خب دخترشونه

وظیفه شونه

خونوادگی بوده

اشکالش کجاست نمیدونم والا

کاری ب زن داداش اسی ندارم کبا اونایی ک طرفداری کردن کار دارمحالا ملکه انگلیس متولد نشده بود بیرون رف ...

شما لیست کارهاتون رو برا مادرشوهرتون ارسال میکنید

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

حالا چرا کلفتت؟؟؟ میگه اخر هفته ها میادیه پیمونه غذا بیشتر میزارهرفتن تولد دیر اومدن مگه چی شدهمن و ...

تو این مورد احساس آشپز بودن داسته ب هرحال اون عروس نمیومد غذای راحت‌تر باز میزاشت غذای خودمونی 

ولی از صب پاشده تدارک دیده و عروسشم پنهان کاری کرده 

میتونستن ی کلمه بگن آمروز بیرون غذا میخوریم تا تو زحمت نیفته 

اگه با عروسش رودروایسی داشته باشه ورای از یک پیمانه برنج هست به هرحال باید مفصل‌تر تدارک ببینه 

من خیلی با خانواده شوهرم خودمونیم تاحالا نگفتم چرا فلان غذا را پختتین حتی نون پنیرم جلوم بذارم تشکر میکنم و مادرشوهرم زن راحتی هست

ولی قشنگ میفهمم وقتی من میرم اونجا رودروایسی داره با من 

نه خیر اونجا ک زن عموت گفته به ما بی احترامی کردی و نمیایم عروسیت و این حرفا اونو منظورمه...

اوه من یادم نیست والا

واسه ۶ ۷ سال میشه کجارو رقتی گشتی🤣

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اسی درستش میدونی چی بود؟ اینکه داداشت مادرتون رو هم میبرد یا اینکه خونواده عروس مادرتون رو دعوت میکرده درستش این بود ولی لزومی برای دعوت کردن شما وجود نداشته اصلا شاید چون شما اونروز قرار بوده خونه مادرت بری نتونستن مادرت رو هم با خودشون ببرن

اخه برای خودمون پیش اومده تو یه مهمونی با حضورپدرمادر خودم که قرار بود مادرشوهرو پدرشوهرم باشن، همون روز خواهرشوهرم با شوهر و بچهاش رفت خونه پدرش و به خاطرهمین پدرشوهرو مادرشوهرم نتونستن توی مهمونی شرکت کنن با وجود اینکه از قبل هم مطلع بودن

عزمزمه کار عروستون بد بوده باید حتما به مادرتون ی تعارفی میکرد ولی شما چطور دلتون میاد ب داداشتون ا ...

چراباید؟ خودشون خانوادگی رفتن یه گوشه نشستن ی چایی کیک خوزدن دیگ

‌واقعا بایدی نداش

خب شماها محبت نمیکنید توقع محبت هم ندارید ما محبت میکنیم بی معرفتی میبینیم اینجاست که ناراحت میشیم

حالا فعلا اینا خونه زندگی ندارن عقدن یکم بسازین تا برن سر خونه زندگیشون دیگه  محبت نکتید مث خودشون باشین بخدا هر چ کمتر به اطرافیان بها بدیم  آرامش بیشتری داریم .. 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    
ایشون دیگه مهمان نیست ،مقصر خودشونن،تقصیر عروس هم نیست تماما مقصر داداشه ست نمیدونم چرا نمیخوایین مت ...

ما متوجه میشیم .

زمانی که برای یک فرد صرف میشه چه دحتر چه پسرت .میتونه برای تفریح گردش و مهمونی صرف کنه .

شاید فیلم و استراحت و خواب .

این درمورد دحتر و پسر صدق میکنه .

چه داماد چه عروس به قول خودتون تقصیر دختر و پسرازدواج کرده مهمونند .وپذیرایی از عروس و داماد فقط یک ظرف و قاشق معمولی نیست .کلی زحمت داره .شاید یک قاشق غذا خورد ولی مادرشوهر مادرزن یک روز تمام وقت مصرف کرده .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ