2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 91078 بازدید | 1172 پست

واقعا استارتر اینجا برادرت مقصره نه زنش 

همه ی عروسا از فامیل شوهر بدشون میاد ..دوست دارن فامیل شوهر تو هیچ مراسمی نباشن 

این برادرته که اینجا شما رو پیچونده 

من بودم قید این برادر رو کلا میزدم 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا من خواهر شوعرم اما حرفم اینه اسی نباید گله کنه نباید مامانشش بیشتر توانش مایه بزاره ،اما همون ...

خب عزیزم شاید مامانه بخواد کوکو درست کنه برای شام و خودش بخوره.....اگه مادمازل خانوم بیاد بگه کوکو نمیخام تکلیف چیع؟؟؟بعضی عروسا پرروان....به خونه مادر شوهر به چشم هتل پنج ستاره نگاه میکنن

واقعا استارتر اینجا برادرت مقصره نه زنش همه ی عروسا از فامیل شوهر بدشون میاد ..دوست دارن فامیل شوهر ...

عزیزم ربطی به اینکه عروس از خونواده شوهر بدش میاد نداره 

درسته مقصر اول پسره 

ولی عروس هم کرم داره اگر یه ذره شعور و ادب داشت خودش باید میگفت مادرت هم دعوت کن 

اسی جان من درکت میکنم چون تو موقعیتش بودم ودیدم کارای داداش وزن داداشم با مادرم.باهمین فرمون برو جلو ...

اره عزیزم قطعا تولد رو که قراره بگیریم و ایناهم نخواهند بود 

دوس ندارم باشن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من ۳۰ سالمه، مادرم چه وقتی مجرد بودم چه وقتی متاهل شدم نمیذاره اصلا کار کنم خونش، الان یکماهم بمونم ...

افرین دقیقن مث منی

من همسرم خودش اول زندگی گفت من نمیزارم تو واسه مهمون غذا بپزی هرکس بیاد فذا فقط حاضری اماده میارم

ولی خب مهمونم فقط خانواده خودمن ک از اول عروسی کلا۵باراومدن‌  وقتی میان کلی خوراکی میارن  تازه مامانم خونمم مرتب میکنه

ی بار خانواده همسر دعوت کردیم از ترس اینکه دیدن خونه بدن نیومدن!! باورن میشه هزارتا بهونه اوردن نیان😂

خب عزیزم شاید مامانه بخواد کوکو درست کنه برای شام و خودش بخوره.....اگه مادمازل خانوم بیاد بگه کوکو ن ...

بعضیا نمیگن نمیخوام 

میرم پشت سره مادره حرف میزنن که غذای خوب بهم نداده انقد که بی ذاتن 

آبروی اون بیچاره هم میبره 

چقدر خاله زنک تشریف دارید متاسفم

اره ما خیلی بدیم 

از خوب بودن خیری ندیدیم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نه عزیزم من خیلی وقته برادر ندارمبرادر به کسی میگن که برادری کنه من ازش محبت و برادری ندیدم که دلسوز ...

واقعا نمیدونم چی بگم فقط و فقط حیرت میکنم من اگر برادرم همه این کاراروهم بکنه بازم دلم راضی نمیشه خار تو دستش بره... اگر برادری نکرده و محبت نکرده آزاری هم نرسونده ظلم هم نکرده بازم دلیل نمیشه اینقدر متنفر باشی ازش گناه داره... بعدم شاکی هستی ک چرا دست تو جیبش نمیکنه خرج کنه فکر کردی ک شاید دستش خالیه؟ شاید داره پس انداز میکنه برای ایندش و زندگیش؟ فکر چار روز دیگشو ک میره سر خونه زندگیشو میکنه شاید شااااید

اینارو گفتم ک ازین زاویه هم نگاه کنی احتماله اینا ولی بهش فکرکن شاید درکش کردی

شماهم مادرشوهرتو میپیچوندی؟ تفریحاتت رو یواشکی میرفتی فقط واسه خواب وغذا میومدی اونجا؟والا من زورم ن ...

عزیز شما ازینکه اونا میرن تفریح ناراحتین؟خب زن و شوهرت دیگه

شما با شوهرت نمیری؟همه جا مادرشوهرت هست؟اصلا بحث پیچوندن نیست شاید عروس با مادرشوهر راحت نیست.دوست داره آرامش داشته باشه. شاید با خانواده خودش بهش بیشتر خوش میگذره .برادرت هم دنبال آرامشه زندگیشه 

اره عزیزم قطعا تولد رو که قراره بگیریم و ایناهم نخواهند بود دوس ندارم باشن

عزیزم حق با توعه کاملا

اینام ک بهت بدو بیراه گفتن رو توجه نکن یهو رفتن تو فاز خانواده شوهر خودشون 

احساس عروس مظلوم ستم دیده گرفتن

چقدر خوب گفتی... بعضیا یجوری میگن عروس ظرف خودشم نمیشوره انگار بقیه غذا نخوردن عروس تنهایی همه ظرفار ...

والا دیگ من همین حرفو ب فامیل همسرم زدم

دیگ نمیدنم بهش گفته بودن بگه یانه ولی تو جمع بهم کفت عرووس چرا کا. نمیکنی؟؟؟؟ با لحن بد!! منم همونجا همچین صایش کردم ک ت عمرش دیگ غلط کنه ب کسی اینجو بگه

بهش کفتم من ۲۳ سال خونه پدرم ک عزیزترینمه و همچنین پشتوانه زندگی من و شوهرمه کاررر نکردم(( همسرمم نمیزارم خونه پدرم کار کنه و اصلا کسی ازش انتظار کار کردن نداره)))) حالا خونه غریبه کار کنم؟؟؟؟ همینجور گفتم

پشتوانه رو از قصد گفتم ینی هااا پدرشوهذ هیچ عنی واسه زندگیمون نیس و نبوده گشاد خان خونش کار کمم عمراااا

تعجب میکنم ما بعنوان خواهرشوهر و مادرشوهر،چرا ازین حسادتا نسبت به زنداداش نداریم!بلکه خیلیم خوشحال م ...

چون شما خوبی 

ما ادم بدی هستیم