2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 91078 بازدید | 1172 پست
همینو بگو به خدا من و شوهرم 2سال عقد بودیم چه مادرم چه مادرشوهرم خدا هردوشون رو خیر بده چه قشنگ مثل ...

شماهم مادرشوهرتو میپیچوندی؟ تفریحاتت رو یواشکی میرفتی فقط واسه خواب وغذا میومدی اونجا؟

والا من زورم نگرفته مادرم ناراحته 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا استوری تولد رو دیدن دیگه خواستن جمعش کنن تولد گرفتن وگرنه اون موقع فایده نداشته ،تولد شب قبل بو ...

والا ما قبل دیدن استوری تولد گرفتیم براش 

بعدا تازه فهمیدیم تولد گرفتن خودشون

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

تنها ایرادی که میتونم بگیرم اینه که نهارو بیرون نخوردن و گفتن مامانت درست کنه وگرنه اینکه با خانواده خودش جشن گرفته فقط اوکیه،ما هم این مدلی هستیم تا حالا هیچ مناسبتی نبوده که خانواده هر دو طرف با هم دعوت باشن تولد من خانواده خودم هستن فقط شام بیرون میریم و…هیچ ناراحتی هم نیست،خواهرشوهرمم تولدش باشه مامان و باباش هستن فقط نه من و همسرم 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
تقصیر مادرته بگه ما برنامه داریم امروز نیستم یا بگه غذا درست کردم ازشب تو یخچال گرم کنید بخورید یا ب ...

مامانم گفت من بزرگترم و چنین کار زشتی نمیکنم در شان ما نیست

مادر من خودش،شاکیه خودش زنگ زده بامن درددل کرده کسی که فقط میاد میخوره میره بله اویزونه کسی که تفریح ...

من به خودم نگرفتم مگه جای عروستونم ک به خودم بگیرم چه ربطی داره.... دارم میگم اون ادم برادرته گناه داره اینجور با نفرت حرف میزنی در موردش اوکی اشتباه کرده پنهان کاری کرده ولی اینقدر نگو میان میخورن میخورن میخورن زشته به خدا خونه باباشه اونم... درسته خانومش باید مثلا تو شستن ظرفا و.. کمک کنه ولی توقع نداشته باش با خودشون جیره خشک بیارن اندازه دو روزشون هی نگو میارن میخورن زشته

اینا استوری تولد رو دیدن دیگه خواستن جمعش کنن تولد گرفتن وگرنه اون موقع فایده نداشته ،تولد شب قبل بو ...

متوجه نشدم منظورت اینه اسی دیرتولد گرفته؟

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
در مورد هتل هم کسی که برا پسرش زن میگیره همینه تا عقدن همینه شرایط بلاخره اینجا ایرانه ،پسر و دختر خ ...

نمی‌فهمم واقعا 

ببین به هر حال وقتی خونه مادر پسره میرن می‌مونن 

مزاحمش میشن طفلی مادره واسشون غذا درست میکنه باید حرمت نگه دارن 

باید اینجور وقتا هم اگر شعور داشته باشن حواسشون باشه و مادر پسر رو هم حداقل دعوت کنن 

آداب معاشرت همینه دیگه:) 

یعنی چون خونه باباشه هتله دیگه 

مامانه هم باید براشون غذا بپزه بده اینا کوفتشون کنن یه جای خواب خوب هم براشون فراهم کنه که بکپن 

صبح ها هم پاشن برن تفریح برای خودشون و صرفا واسه صرف ناهار یا شام و یا خواب بیان؟ 

واقعا دور از ادبه 

والا ما قبل دیدن استوری تولد گرفتیم براش بعدا تازه فهمیدیم تولد گرفتن خودشون

نمیدونم واقعا دیگه چی بگم 

فقط مدارا کنید تا برن سر خونه زندگیشون بسلامتی 

اختلاف نندازید برا چهار بار سرویس دادن  ناهار و شام ،تا باشه از این بربز و بپاشا واسه خوشی 

منم مامانمم شده گله کنه بگه عروسمون فلانه ،میگم باهم خوش باشن میخوام که برا ما نباشه

فقط داشتم فکر میکردم مادرشوهر خواهرشوهر من نمیدونن تولد من چه ماهیه حالا روز تولد بماند یه تبریک نمی ...

نه ما طبق نطرات خانومای اینجا خونه خراب کنیم🤣🤣

خیلی کار زشتی کردیم که ناراحت شدیم 

ما فقط باید سرویس بدیم 

کادو بدیم جشن بگیریم زنگ هم بزنیم گلم چی میل دارید از بیرون میاید بپزیم واستون

چای یا نسکافه؟😅

اخی عزیزم دوس نداری ما کنارت باشیم 

فدای سرت تو فقط مارو بپذیر پرنسس🤣