2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 91078 بازدید | 1172 پست
نمیدونم واقعا دیگه چی بگم فقط مدارا کنید تا برن سر خونه زندگیشون بسلامتی اختلاف نندازید برا چهار بار ...

کاریشون ندارم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانم گفت من بزرگترم و چنین کار زشتی نمیکنم در شان ما نیست

اسی جان من درکت میکنم چون تو موقعیتش بودم ودیدم کارای داداش وزن داداشم با مادرم.باهمین فرمون برو جلو .فقط بعد تولدشوهرت حتما استوری بزار صدجا که ببینن حتما اینکارو بکن برات ارزوی موفقیت دارم ازاین به بعدم همین رویه رو ادامه بده .

وا تاریخ تولد زن دادششو نمیدونسته ؟؟ باید از رو استوری بفهمه ؟

:////

بابا یه هفته قبل از تاریخ تولدش مخفیانه بدون اینکه به خونواده پسر اطلاع بدن صبح پاشدن رفتن یه رستورانی با خونواده دختر تولد گرفتن و بعد ظهر برگشتن ناهار رو خوردن صرفا و هیچی هم نگفتن که ما صبح مراسم تولد بودیم 

تازه یه هفته بعدش که روز تولدش شده خونواده پسر فهمیدن از طریق استوری اونم 

تورو خدا اگه راه حل خوب بلدین بگین این تنبل خانم وادار به کار کنیم محترمانه نمیخوام بی ادبی کنم

شما هم خونه شون رفتین کمک نکنین ب این بهونه راحتین نیاز نیست کمک کنی.ب زور هم نمیشه از کسی کمک خواست که

خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خسته م
اون با ما تولد نگرفت ما براش تولد گرفتیم! که اشتباه کردیممنم اتفاقا میخوام این هفته با خانواده ام تو ...

متأسفم هدفت رسیدگی مادرت نیست 

بلکه هدفت چزوندنه عروسه  

واین خیلی بده 

بترس از گردی دنیا اینقدر کام عروسو تلخ نکن بچسپ ب زندگی خودت و روال طبیعی اش وگرنه کارما باهات کاری میکنه ک خودتم توش میمونی از کجا خوردی.... 

چون همشون عروس خانم هایه مفت خوری هستن که فقط برای خواب و غذا میان خونه مادرشوهر .....ب مادر شوهر ب ...

اتفاقا من خواهر شوعرم اما حرفم اینه اسی نباید گله کنه 

نباید مامانشش بیشتر توانش مایه بزاره ،اما همون غذایی که میخواد واسه خودش درست کنه دو پیمانه بریزه روش ،فکر کنه مهمانه بلاخره اینا هم میرن سر خونه زندگیشون

من به خودم نگرفتم مگه جای عروستونم ک به خودم بگیرم چه ربطی داره.... دارم میگم اون ادم برادرته گناه د ...

نه عزیزم من خیلی وقته برادر ندارم

برادر به کسی میگن که برادری کنه 

من ازش محبت و برادری ندیدم که دلسوزی هم کنم

برادر منه 

میدونم که شعور نداره محبت نداره اختیار هم نداره از خودش 

اتفاقا مفت خور هم هست خیلی 

کسی که زورش میاد مادرشو حتی با ماشین خودش هم برسونه وسوار ماشین مامان میشه تا بنزین مصرف نکنه بله مفت خوره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
شماهم مادرشوهرتو میپیچوندی؟ تفریحاتت رو یواشکی میرفتی فقط واسه خواب وغذا میومدی اونجا؟والا من زورم ن ...

ن والا نپیچوندم ولی بارها پیش اومده با شوهرم میرفتیم بیرون ولی موقع نهار یا شام میومدیم خونه مادرشوهرم، اگر خونه هم میبودیم مادرشوهرم هیچ وقت توقع نداشت و نمیزاشت خودم اشپزی کنم فقط نهایت سالادی چیزی و شستن ظرفا هیچ وقت هم کسی نمیگفت میان میخورن میرن اتفاقا میدیدن باهم خوشیم بیرون میریم خیلی خوشحال میشدن اوکی داداشتینا باید نهارشونم بیرون میموندن وپنهانکاری نمیکردن ولی اینهمه نفرت تو حرفات عجیبه اخه 

یعنی تولد جلو جلو گرفتن من گیج شدم

توضیح دادم عزیزم 

نه واقعا ببخشید به نظرم عروس کرم داره پسر هم بی شعوره چون تو این موارد پسر باید حواسش باشه و بگه خونواده منو هم دعوت کن 

وای اینکه اصلا در مورد اینکه همچین مراسمی بوده هیچی به مادر شوهر نگفتن که خیلی رو مخهههه واقعا من شنیدم تو دلم گفتم ببخشید استارتر خاک تو سر پسر 

متأسفم هدفت رسیدگی مادرت نیست بلکه هدفت چزوندنه عروسه واین خیلی بده بترس از گردی دنیا اینقدر کام عر ...

اره اتفاقا میخوام بچزونمش😁👌

ببینه چه حسی داره قشنگ 

عه کار بدیه؟ 

خب منم دوس دارم تولدمون خصوصی باشه🥴

ن والا نپیچوندم ولی بارها پیش اومده با شوهرم میرفتیم بیرون ولی موقع نهار یا شام میومدیم خونه مادرشوه ...

اره من نفرت دارم ازش 

خداروشکر برات عجیبه این یعنی ندیدی برادر بد باشه