2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 66883 بازدید | 978 پست
شما که خانواده دختر و دعوت نکردی چرا به زور میخوای بری تولدی که خانواده اش گرفتن..لزومی نداره همیشه ...

دعوت کرد مامانم

مامانش گفت نمیایم چون خودشون یواشکی تولد گرفته بودن

بعد هم تولدشو خانوادش نگرفتن واسش 

غیر ازهمه اینا ما نخواستیم بریم تولدش!

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشون انتظار داره عروس بپزه بشوره و از شش صبح منتظر خواهرشوهرش و توله هاش باشه انگار خونه بابای اینه ...

عزیز این چه لحن صحبته تو سایت عمومی 

توله یعنی چی

استارتر که به شما بی احترامی ای نکرده 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
ایشون انتظار داره عروس بپزه بشوره و از شش صبح منتظر خواهرشوهرش و توله هاش باشه انگار خونه بابای اینه ...

ادب از تک تک کلمات شماهم مشخصه دوست عزیز 

ما توقعی از عروس جز احترام نداشتیم که اینم دیگه نداریم 

درعوض عین خودشون رفتار میکنیم 

مادر دارم و خودش سرپا هست اشپزی میکنه هنوز در حدی نشده که محتاح منت عروس باشه

خودمم اشپزی بلدم وراه رستوران میدونم کجاهست پس معطل کسی نیستم 

همه رو مثل خودت نبین

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیز این چه لحن صحبته تو سایت عمومی توله یعنی چی استارتر که به شما بی احترامی ای نکرده

عقده های درونی...

اصلا نمیدونم یه عده چجوری به این نتیجه رسیدن که خانواده اش دعوت کردن تولد😅

بعد این چه دعوتیه که حتی نهار هم بهشون ندادن😁

خدا مادر منو واسه اینا نگه داره وگرنه گشنه میموندن

ادب از تک تک کلمات شماهم مشخصه دوست عزیز ما توقعی از عروس جز احترام نداشتیم که اینم دیگه نداریم درعو ...

شما سعی کن جواب خوبی و از خدا بگیری

وگرنه بنده خدا که چیزی نیست....

درضمن وقتی کسی انقدر نسبت بهتون نامهربونه شماهم بجای جنگ و جدل محبتایی که نسبت بهش داشتین بدون دعوا و توهین کم کنین رفته رفته خلا شما حس میکنند.

دقیقا بعدا برن سرخونه زندگیشون برادرش درم بروی این باز نکنه فردا تاپیک میزنه تنها داداشم درخونه شو ب ...

واقعا بعضیا دوس دارن دوران شیرین عقد رو تبدیل به بدترین دوران کنن

اونام حق ندارن مادرشوهر و کلفت خودشون حساب کنن برن عشق وحالشون جای دیگ ۴ بعدازظهز تشریف بیارن برای ن ...

دلت از کجا پره 

اسکل خودتی 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

مال ما هم اینطورین .تو حال هم ک میشینن یه سره دوتایی سرشون تو گوشیه و با کسی حرف نمیزنن .بعد من حوصلم سر میره پا میشم میرم تو اتاق ناراحت میشن ک ما نشستیم تو حال تو بی احترامی کردی رفتی تو اتاقت نشستی نیومدی با ما بشینی فلانی (عروس )اومده مهمونه و فلان😐😐تنها مشکلی ک با داداش و زنداداش دارم همینه 😐

از اینکه پیچوندن پنهان کاری کردن دروغ گفتن و اینکه یه جوری رفتار میکنن انگار اونجا هتلهمادر منم خدمت ...

پدرتونم تازه فوت کرده که ارث ومیراث خواسته؟؟ واقعیتش  مشکل اصلی وبی معرفتی از طرف برادرخودتونه

عزیز این چه لحن صحبته تو سایت عمومی توله یعنی چی استارتر که به شما بی احترامی ای نکرده

بله من لحنم بد بود چون عصبانی شدم‌از استاتر هم عذر میخوام

اما ایشون یک طرفه قضاوت میکنه

انگشت اتهامش به یک‌سمته اما از نظر من با این‌لحن‌و عصبانیت مگه میشه بی تقصیر باشه بنظرم‌باید حرفای عروس و برادرشونم شنید 

مگر میشه همیشه و هرروز عروس و برادرش مقصر باشند؟؟

اره کاش زودتر ببره این دختر معصوم رو ماهم خوشحال میشیم

اسی چرا این بنده خدا زو چند سال تو عقد گذاشتین؟ 

چرا کمکش نمیکنین زودتر برن سرخونه زندگیشون؟ 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
بله من لحنم بد بود چون عصبانی شدم‌از استاتر هم عذر میخواماما ایشون یک طرفه قضاوت میکنهانگشت اتهامش ب ...

عزیزم تو نینی سایت همه تعصب خیلی زیادی رو عروس دارن و بارها اینو دیدیم .شما هم یکیش