2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 77823 بازدید | 1172 پست
ما یک هفته بعدش تولد گرفتیم نه شب قبلشنگفتبم ماهم دعوت کنن

یادت باشه که با دخالت بی مورد دوران عقد برادرت رو خراب نکنی اگه واقعا دوستش داری

از نگفتیم ما هم دعوتت کنن قشنگ مشخصه که این تو دلت مونده و میخواستی اونجا باشی!!در حالی که این توقع بی جای خودته نه عیب اونا

هر زوجی مخصوصا اول ازدواج این شادیا و بیرون رفتنا براشون طبیعیه

بشین به افکار خودت فکر کن!شاید چیزی درونت هست که حسرتش باعث این داستان شده

متاسفانه الان بیشتر عروسا اینجوری شدن .خانواده پسر فقط باید موقع خرج کردن کادوهاشو بده و اینکه همیشه آماده پذیرایی حضرات باشه ولی تو خوشیها با خانواده عروس هستن.البته خانواده عروس هم خرج میکنع ولی خانواده داماد خیلی ظلم میشه بهشون .یه کلام حرف نباید بزنه که مبادا دخالت محسوب بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما به مینی کیک تو روستا میگید تولد درست حسابی؟

اوه گفتم حالا چ جشن مفصلی گرفته

واسه یه مینی کیک اونم تو روستا اینهمه داستان و فکر و خیال؟!

خواهر من شاید پول نداشتن جشن و شام بدن بهتون

شاید کاسه بشقاب ب تعداد شما و شوهراتون و بچه هاتون نداشتن 

عذر مبخوام

خب فکر همه چیز و بکن

متوجه نمیشم این چیه یاد گرفتن یعده اولین برچسبی که به استارتر میزنن حسادته؟! بی احترامی به بزرگتر که ...

دقیقا فقط،مقابله به مثل باعث میشه به خودشون بیان

والا واقعا زندگیش چیزی نداره که بخوام حسادت کنم 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دقیقامن الان قرار دعوتی بدم شب یلدا هاتواده خودم و پدریم زیادن شوهرم گفت مادرم بگو. گفتم نه. اونا ه ...

دقیقا ممکنع دو طرف خیلی هم ادم های خوبی باشن ولی سنخیت نداشته باشن

مثلا خانواده همسرم خیلیییی مشتاقن با پدرم اینا رقت و امد کنن

ولی بابا کلا ادم هایی ک شبیه خودش فکر نمیکنن رو بهشون ایراد میگیره

خب مگ ازار دارم باهم بگیرم؟

شاید اصن ادم کنار خانواده خودش یه سری شوخی هایی داره ک راحت نباشه مادر شوهرش حضور داشته باشه

اینا جمع شدن موقع ظهر تایم ناهارچایی کیک خوردن..شاید پیش خودش بگه زشته مادرشوهرم موقع ظهر ناهار مهمون نکنم

هزارتا دلبل میتونه داشته باشه

این چ توقع بیخودیه

بابا من بچه دارم ده ساله عروسم شماها دیگه خیلی عروس رو گنده کردید🤣بریم قدردان باشیم که باشوهرش خوبه

اسی یه چیزی بهت میگم انجام بده این باعث ارامشت میشه با هر کی مثل خودش رفتار کن این باعث ارامشت میشه من خودم عروسم نه فامیل شوهر به من کاری داره و خودش میکشه نه من برای اونا؛ قطع رابطه نیستم ولی صمیمی هم باهاشون نیستم

من عقدم کوتاه بود کمتر از چهار ماه ولی کل دوران عقد شاید دو وعده نرفتم خونه مادر شوهر بعد عروسیمون شوهرم اوایل خیلی میبرد اینکه میگم خیلی دو هفته یه بار چون یه شهر نیستیم دیدم حرف و حدیث شروع شد اخ کمر مامان درد میکنه و فلان و ...حالا من میرفتم فقط غذا با خودشون بود تمام ظرفا رو میشستم و بقیه کارها رو میکردم همون شد الان که دیگه ماهی یه بار ولی خواهرشوهرم ول کنی میگه کلا عروس خونه ما نیاد من رفتارهای خواهرشوهر مجردم که از خودم بزرگتره بگم مغزتون سوت میکشه اگه از اون عروسا بودم تا حالا بارها گیس و گیس کشی داشتیم یه چیزیه تربیت خونوادگیم اجازه نمیده باهاش دهن به دهن بشم  

مشکلش اینه پنهان کردن اینا بعد یه هفته فهمیدنبنظرم لزومی نداشته بگن

خب اصلا ربطی بهش نداشته که بخوان بهش بگن!

این دو نفر یه زوج مستقلن 

چه ربطی داره به ایشون؟ 

هم اطلاعش و هم دعوتش توقع بی جاییه

والا ما تولدمون رو گرفتیم پس کاری به این حرفا نداشتیم الانم توقع خاصی نداشتیم فقط از پنهان کاری نارا ...

اسی میخوام بدونم چرا تولد گرفتید مگه به این دلیل نبوده که خاطره خوبی برا عروستون بسازید ..خوب اونا هم دارن با 

گشتن و با هم بودن خاطره سازی میکنن ولی با دلخوری شما و اما اگرتون بینتون کدورت و ناراحتی ایجاد میشه به نظرم الان که دوران عقدشونه شما باید بیشتر گذشت داشته باشید چون تو این دوران عروس خانم نیازبه ناز کردن داره حالا خودتم ازدواج کردی و قطعا دوران عقد رو سپری کردی پس میدونی من چی میگم 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

اوه گفتم حالا چ جشن مفصلی گرفتهواسه یه مینی کیک اونم تو روستا اینهمه داستان و فکر و خیال؟!خواهر من ش ...

گلم میفهمی ما بحثمون تولد وکیک نیست؟

ماخودمون براش تولد گرفتیم شام دادیم پس بحث اون نبود

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
والا ما تولدمون رو گرفتیم پس کاری به این حرفا نداشتیم الانم توقع خاصی نداشتیم فقط از پنهان کاری نارا ...

وای چقدر حرص خوردم از کار داداشت و زنش . ۶۰ ص داری میگی ما از پنهون کاری ناراحتیم باز کاربرا میگن حق داشته . فقط شما هیچی نگیذ که سبک میشید . از این به بعد هم مثل یکی از اعضای خانواده راحت همراش برخورد کنید . منطورم برای غذاست 

اسی میخوام بدونم چرا تولد گرفتید مگه به این دلیل نبوده که خاطره خوبی برا عروستون بسازید ..خوب اونا ه ...

ناز کنه واسه شوهرش

عشق و تفریح کنن خوش باشن

ولی باید یه سری اداب رو هم رعایت کنن الانم کاری باهاش نداریم

فقط احترام سابق رو نمیزاریم برن واسه هم ناز کنن وعشق کنن

نه من برادرم رو دوس ندارمریشه اش رفتارهای متعددی هست که از جفتشون دیدم

مشخصه عزیزم

من برادرم بسیار دوست دارم ایران نیستن ایشون

ولی کیف میکنم میبینم با همسرش خوشه

هربار استوری مسافرتهاش میذاره دعای خیر بدرقه ش میکنم

میگم الهی خوشیات هزار برابر بشه الهی عشقشون پایدار باشه

کیف میکنم میبینم دستش توی دست یارشه

الانم میگم الهی بهترینها نصیبت بشه 

اونایی که همدیگر دوست دارن هرگز باهم اینجور رفتار نمیکنن که شما

الهی که به عشق مبتلا بشی

به عشق به هر مخلوقی