2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 77823 بازدید | 1172 پست
نه من برادرم رو دوس ندارمریشه اش رفتارهای متعددی هست که از جفتشون دیدم

خواهشن دست از خواهرشوهر بازی بردار، هرجا که برادرت خوشه بذارین همون جا باشه

ب فرض الان زهرتو ریختی و اون تولد زهر برادرو زنداداشت کردی دلت خنک میشه؟؟؟

به نام خداوند رنگین کمان🌈🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش براش تولدوکادونمیگرفتین ...مقصرخودتون پروش میکنین بااین کارا...احترام گذاشت احترام میزارین...نزا ...

نمیدونستیم که پیچونده بوده همه رو 

فرداش تازه فهمیدیم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خواهشن دست از خواهرشوهر بازی بردار، هرجا که برادرت خوشه بذارین همون جا باشهب فرض الان زهرتو ریختی و ...

الان چیکارش دارم مگه؟🤣

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اون با ما تولد نگرفت ما براش تولد گرفتیم! که اشتباه کردیممنم اتفاقا میخوام این هفته با خانواده ام تو ...

خب وقتی تولد براش کرفتید و کادوهاتونو دادین چرا توقع داشتید که بازم تولد دعوتتون کنن؟؟ بعدم مهمون صد سال یه بار نیستن که میگی مادرتو پیچوندن ، وقتی هر هفته میان یعنی غریبه نیستن و کلا تو دوران عقد زنو شوهر دوس دارن بیشتر کنار هم خوش بگذرونن،یه وقناییم که بیرون میرن ممکنه ژول بکشه برگشتنشون...

شما زیادی حساس شدین بنظرم

با این حساسیتون باعث میشید کدورت پیش بیاد

لزومی نداره که اونا همیشه از برنامه هاشون بگن بهتون

مشخصه عزیزممن برادرم بسیار دوست دارم ایران نیستن ایشونولی کیف میکنم میبینم با همسرش خوشههربار استوری ...

خب شما دوسش داری چون لایق دوست داشتنه

خداحفطتون کنه

همه مثل هم نیستن

دقیقا ممکنع دو طرف خیلی هم ادم های خوبی باشن ولی سنخیت نداشته باشنمثلا خانواده همسرم خیلیییی مشتاقن ...

اره واقعا

سری ک درد نمیکنه دستمال نمیبندن

کسی الان حوصله بحث و تنش بیخودی ،بین دوتا خاتواده رو نداره

هردو طرف مهمونی های جدا

بدون حرف و حدیث ک دو خانواده هم راحت باشن

دیگه زیادی قاطی شدن صددرصد داستان میشه 

حالا اسی بی خبر از همه جا و عروسشون نگفته هم براش تولد گرفتن چه بهتر ک میگفت...

من خودم هیچ وقت راضی نمیشم دیگران به خاطر من به زحمت بیفتن چون یا باید جبران کنم یا احساس کنم زیر منت طرف مقابلم هستم شاید زن دادش اسی هم برا خودش دلیل قانع کننده ایی داره و مقصودش از پنهانکاری رنجش خانواده اسی نباشه ولی اسی دچار سو برداشت شده باشه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

دقیقا ممکنع دو طرف خیلی هم ادم های خوبی باشن ولی سنخیت نداشته باشنمثلا خانواده همسرم خیلیییی مشتاقن ...

اره بابا من الان چندساله تولد دخترم خونه مامانمم میگیرم. مادرشوهرم نمیگم چون خیلی خصوصی و شخصیه اون باشه که چی مادرم بیفته به زحمت 

ما خودمون ی ساندویج الویه خوردیم ولی اون باشه باید کلی تدارک دید و زشته

کادو ام نمیدن تازه دخترم این کار زشتو هیچ وقت یادش نمیره که

متوجه نمیشم این چیه یاد گرفتن یعده اولین برچسبی که به استارتر میزنن حسادته؟! بی احترامی به بزرگتر که ...

خانم این حرف شما از کدوم حق والدین نشأت گرفته دقیقا؟

یعنی پسر هر کاری کرد باید بدو بدو بیان به خانوادش بگه؟

یا دختر همه چیو اطلاع بده؟

اتفاقا برعکس

زندگی خصوصی آدم اسمش روشه باید خصوصی بمونه

اینجوری که شما میگی برای هر بار رستوران و سفر باید همه رو خبر کنن!!

خب وقتی تولد براش کرفتید و کادوهاتونو دادین چرا توقع داشتید که بازم تولد دعوتتون کنن؟؟ بعدم مهمون صد ...

مایک هفته بعد تولد گرفتیم خبر نداشتیم 

نه اشکالی نداره 

منم اتفاقا از این به بعد دوس ندارم تو جمع من باشن