2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 77823 بازدید | 1172 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از نظر من رفتار برادرت و زنش اصلا زشت نبوده! به جاش این رفتار شماست که زشتهشما شب قبلش زحمت کشیدین و ...

ما یک هفته بعدش تولد گرفتیم نه شب قبلش

نگفتبم ماهم دعوت کنن 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چه بهتر همینطور که توشادی ها کنارشون تیستیمکاش کلا نیان که ریختشونو هم نبینیم

من کل تاپیکات خوندم اینکه ک تولدش با خونوادش گرفته ی چی عادیه ولی اینکه مادرتون رو سرکار گذاشتن بحثش فرق میکنه. مثلا من خودم تو همه شرایط با ابجیا و مامان خودم بهتر و راحت ترم و کلا راحت نیستم با خانواده همسرم جایی برم یا جشنی چیزی ک مختص خودم یا شوهرمه رو بگیرم القضا از ی طرف هم هیچ مزاحمتی برای خونواده همسرم ایجاد نمیکنم فوق فوقش هفته ای یک روز یک وعده بریم خونشون و اونجا باشیم. البته ماهم عقدیم منتهی نامزدم بخلطر شرایط کاریش کلا خونه ما میمونه 

منم از شما بدتر بودم

هیییی بخاطر شوهرم دلم نمیاد نفرین کنم فقط میگم هر بلایی سر من آوردن یا با زبونشون دلمو شکوندن خواستن بفهمونن تو زندگیم هیچم انشالله سر عزیز ترین کسشون بیاد بفهمن دل شکستن چیه

بلهشما اگر خواهر خوبی باشی که هستیاگر برادرت رو دوست داری که قطعا همینطورهپس خوشی ارامش اسایش و لذت ...

نه من برادرم رو دوس ندارم

ریشه اش رفتارهای متعددی هست که از جفتشون دیدم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

برای همیشه که نمیان خونه مادرت آخر هفته ها. بالاخره چند وقت دیگه عروسی میکنن میرن. مناسبت ها هم کلا بیخیال بشید نهایت در حد یه تبریک ساده. دیگه هرکار خودشون خواستن بکنن

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
والا ما تولدمون رو گرفتیم پس کاری به این حرفا نداشتیم الانم توقع خاصی نداشتیم فقط از پنهان کاری نارا ...

حالا شما تا صبح بگو اگه فهمیدن باز حرفای نسنجیده میزنن .اعصابم خرد شد😐

آخه دارم میگم این شرایط برا همه پیش میاد ...در حالی ک اون روز تو اصلا مقصر نبودی

والا من که یادم نیست

ولی زنعمو کجا 

خانواده کجا