2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 69786 بازدید | 1172 پست
ما از عروس دفاع نکردیم از برادره دفاع کردیم ک سر سفره بابای خودشم میشینه خواهرخودش بهش میگه مفت خور. ...

این داداشه مامانشو خانوادشو پیش عروس خانم کم ارزش میکنه طوری نیست؟ 

تا میتونید خاطره بسازید /آدما به اندازه خاطره هاشون زندگی میکنن /
منم دقیقا حرفای خودت رو گفتم.آی کیو بالاخب عزیز خونه مادرشه برادرت دوست داره نهار بیاد....یک نهار وا ...

ولش کن اره تو راست میگی 

ما حسودی میکنیم که اینا رفتن روستا صبحانه خوردن 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم🤣

منم تگ کنی ها😂

منم استارتر تو رو میشناسم تو  سایت ادم خوبی هستی

اینجا رو هم قفل کن بعضی ها خیلی رو اعصابن

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
میگه مادرم تنهاست.....گوش کن.....میگه قرار بوده نهار بیان....مادر بنده خدا بهترین غذارو درست کرده نش ...

مقصر برادرشه نمیتونه زندگی شخصیشو اداره کنه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

مطمعنی هزینه کلاساشو باباش نمیده شوهرعقدیش میده؟ اگر اره ک معلومه دستش به دهنش میرسه پس چرا عروسی نم ...

منتطرن مامان واسشون خونه بخره!

نه باباش از این پولا نداره 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من خودم عروسم خواهرشوهرم هستم 

و خانواده شوهرمم در حقم بد کردن 

ولی حرف بقچه خانم ی چیزیه ک بعضیا متوجه نمیشن

مادرشوهر آشپزی کرده به هرحال کلی تدارک دیده و منتظر بوده به هرحال برا ناهار برن

بعد داداش عروس دیر رفتن 

خب شما ک تولد رفتین شعور نداشتین زنگ بزنین بگین ما بیرون غذا میخوریم ک این بنده خدا هم تو زحمت نیفته 

تو ک تولد گرفتی تو چش وچال همه هم کردی خب ی ناهار لعنتی رو هم بیرون با شوهرت کوفت میکردی ساعت سه وچهار مگه وقت ناهاره آخه؟ 

واقعا کارشون زشت بوده بعد هم خانواده شوهرش انقد بهش احترام گذاشتن ک براش تولد گرفتن وکادو دادن اون عروس خانوم نمیتونست خانواده شوهرشو دعوت خشک وخالی بکنه یا مادرعروس زنگ بزنه بگه برنامه سورپرایزی داریم شما هم بیاین

باور کنین اینا هم نمیرفتن ولی عزت عروس بیشتر می‌شد 

نه اینکه مث گاو سرشون بندازن پایین برن خوش بگذرونن بعد برا ناهار بیان 

میتونست ی کلام بگن خانواده عروس براش تولد گرفتن شما هم بیاین (تعارف الکی) 

و برا ما ناهار درست نکنین بیرون ی چی میخوریم 

مادرشوهر هم برا خودش شخصیت داره کلفت وحمال نیس واقعا 

چون خانواده اسی برا عروسشون تولد گرفتن وکادو دادن واقعا کار عروس خیلی زشت بوده ی عزتی ب خانوادش میزاشت یا مادر عروس 

حالا تو رفتی پنهاان کاری کردی حداقل استوری نکن ک لو بری وعزتت کم بشه

چه بد ذاتپس خودتم کم مادرت رو تحریک نمیکنی

اره من دیو دو سرم👹

اسی ای ناراحتی نداره شاید اینجور راحت بوده 

من خودم به شخصه چ تولد خودم چ تولد همسر اگه قرار ب دعوت باشه فقط خانواده خودمو دعوت میکنم چرا چون پدرمادرم و داداش ک‌چیکم کلن سه نفرن. همچنین وقتی بیان با کلی خوراکی میان‌و اگرم بریم بیرون خودشون حساب میکنن محاله بزارن ما حساب کنیم

ولی خانواده همسر کلا اصلا اذم ک نیستن هیچ ن پاگشا ن دیدن خونه نه هیییچ کلا جزو موجودات زنده نیستن ت زندگیمون،،اگ بخایم دعوت کنیم جمعیتشون بالاس باید تالار بگیریم این هییچ.بیشورم هستن دونفر یکی میان

خب خلاصه شاید دوس نداشته دعوت کنه

هرکسی با خانواده خودش خوشه

البته ک شمام واسش تول گرفتین پسر خودتون بزرگ‌کردین و‌پسرتون دسمنتون نیست

اره من دیو دو سرم👹

😂😂😂😂

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
نه ما طبق نطرات خانومای اینجا خونه خراب کنیم🤣🤣خیلی کار زشتی کردیم که ناراحت شدیم ما فقط باید سرویس ...

خودتو ناراحت نکن اینجا اگه عروس رو فرش هم برینه میگن مگه چیکار کرده دستشویی داشته انجام داده 

محلشون نزار کاری که من چند ساله دارم میکنم 

ولش کن اره تو راست میگی ما حسودی میکنیم که اینا رفتن روستا صبحانه خوردن

دقیقا 

و اینکه پرتوقع‌‌....اون خانواده خورش براش تولد گرفتن شمارو برای ببره؟

شماهم رستورانی جایی میگرفتی براش تولد میگرفتین

من خودم عروسم خواهرشوهرم هستم و خانواده شوهرمم در حقم بد کردن ولی حرف بقچه خانم ی چیزیه ک بعضیا متوج ...

👌👌👌

ماشالله به درکتشیر مادر حلالت🤣❤️

ما از عروس دفاع نکردیم از برادره دفاع کردیم ک سر سفره بابای خودشم میشینه خواهرخودش بهش میگه مفت خور. ...

خب عزیز پدر و مادرش احترام ندارن؟ مادرش دلخور شده..... حداقل می‌گفت و می‌رفت....ناهار هم می موندن همون جا