2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 91078 بازدید | 1172 پست

اه چه خواهرشوهر عقده ای

حالا دوست داشتن با خانواده خانومش تولد بگیرن حتما باید تورم دعوت میکردن؟؟

نمیشه که همه جا با تو باشن

نهارم اومدن خونه خوردن رفته تو جیب داداشت اگر میرفتن رستوران گرون و کلی خرج میکرد که اسم میذاشتی براش

دقیقا😢هرجا بخوایم اخرهفته بریم اینا اماده نشستننه من نه مامانم وخواهرم دوس نداریم باشناما صبوری کرد ...

خودت داری میگی از لحاظ مالی پایین ترن

خب شاید نمیتونستن مهمونی بزرگ و خوبی بگیرن و واسه اینکه به دخترشون عزت بذارن ی تولد کوچیک گرفتن

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا و اینکه پرتوقع‌‌....اون خانواده خورش براش تولد گرفتن شمارو برای ببره؟شماهم رستورانی جایی میگرف ...

اره سال دیگه تو تالار میگیریم تولدش

بنطرت کدوم تالار بهتره که ناراحت نشه؟ بنطرت قول میده مارو هم ببره روستا این دفعه؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
میگه مادرم تنهاست.....گوش کن.....میگه قرار بوده نهار بیان....مادر بنده خدا بهترین غذارو درست کرده نش ...

پس اول شما هم پستای منو بخون بعد نظر بده منم گفتم که اشتباه کردن پنهانکاری کردن گفففتم ک باید نهارشونو بیرون میخوردن برو ببخون ببین منم اینو نوشته بودم اوکی؟ ولی مشکلش این نیست فقط مشکلش همیشس هر اخر هفته ک اونا میان میشن مفت خور در صورتی ک خودشم اونجاست در صورتی ک اون پسرم میاد خونه پدر مادر خودش و اینکه بابت این اشتباه تا این حد از برادر همخون خودت متنفر باشی عجیبه

میگم به نظرتون طبیعیه که من به رفت و آمد داداشام و زناشون کاری ندارم اصلا مهم نیست چه میکنن یا نمیکنن 

کلا تنها آدمایی که برای من مهم هستن 

دو تا بچم و شوهرم 

بقیه هر کار بکنن اصلا ناراحت نمیشم 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
خودت داری میگی از لحاظ مالی پایین ترنخب شاید نمیتونستن مهمونی بزرگ و خوبی بگیرن و واسه اینکه به دختر ...

بابا تولد رو اصلا خانوادش براش نگرفتن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دقیقا و اینکه پرتوقع‌‌....اون خانواده خورش براش تولد گرفتن شمارو برای ببره؟شماهم رستورانی جایی میگرف ...

نه  قطعا ولی دخترشون و دامادشون رو ناهار میدادنذمهذاینکه یه ملتی ناهار بپزم بشینن توی خونه منتظر اینا

وظیفه باباشه مگهوظیفه برادرت خونه ام وظیفه خانواده داماد که کمک کنن

والا ما نگفتیم وطیفه باباشه

سوال کاربر رو بخون گفت نکنه باباش میده گفتم نه 

خانواده داماد کمک کردن

شما روانت و ذاتت سالم هست عزیز

روانم که داغونه 😂😂 دیوونه ام برا خودم 

ولی اصلا کار بقیه برام مهم نیست بهم ضرر مالی نزنن هر کار دلشون میخواد بکنن 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂