2777
2789
عنوان

خواهرم زنگ زد چقدر حالش بده سند ازدواج رو چرا برگه ای کردن بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 51 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا این دفتر ها که خیلی قشنگ تر هستن آخه برگه چیه ممکنه گم بشه پاره بشه

عزیزم نه دفترش خوشبختی آورده نه برگه ایش خوشبختی به ذاته نه دو تا برگه و چهار تا امضا. انشاالله خوشبخت بشن پیشاپیش مبارکا باشه

یه سری محافظ هایی داخل بازار هست که مدارک فارغ التحصیلی یا لوح های تقدیر نامه رو داخلشون قرار میدن 

دانشگاه ب من هم داد 

برید تهیه کنید و کاغذو بزارید داخلش عکس بگیرید 

یا باهمون کاغذ عکس بگیرید 

مثل اینکه میخوان مهریه حذف کنند محض فشار نیومدن به مردا😄

نه حذف که نمیکنن هزینه ثبت مهریه سنگین رو بالا میبرن.

خدایی بعضی خانوما دور از جون ،دکون باز کردن

Life is too short to not enjoy
مثلا چطوری یعنی روز عقد پول میگیرن از خانم بخاطر مهریه ؟

از خانوم که نه، هزینه ثبتش خیلی بالا میره یه درصدی از مهریه ای که میخوان ثبت کنن رو باید پرداخت کنن حالا هرکی میخواد بده چه زن چه شوهر

Life is too short to not enjoy

خو با عقد نامع ی یه نفر دیگه عکس بگیرن 😅

من ک کلا عقد نامه ندارم چی .دست بابای عوضیم موند نداد بهم .منم رفتم المثنی یه برگه دادن بهم 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه