2777
2789
عنوان

خواهرم زنگ زد چقدر حالش بده سند ازدواج رو چرا برگه ای کردن بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 51 پست
اینطوری ک زیادتر شد😐

حداقل اگه مرد مشکل دار باشه یا خیانت کنه میشه ملک گرفت اما سکه عملا هیچ قسط بندی سالی نیم سکه 

آخه ی زن با ازدواج کل حقوق فردی و اجتماعیش گرفته میشه و حتی مرد میتونه ازدواج مجدد کنه 

تو سند عقد کلی بند بود که امضا میزدیم حالا که برگه شده محتویات و نوشته هاش و اضاها چی میشه؟ خیلی چیزهای مهمی نوشته

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حداقل اگه مرد مشکل دار باشه یا خیانت کنه میشه ملک گرفت اما سکه عملا هیچ قسط بندی سالی نیم سکه آخه ی ...

هبچ پسری اینو قبول نمیکنه .داداش خودم میخواست ازدواج کنه گفت به هیچ وجه زیر بار مهریه سنگین نمیرم چه خونه چ سکه.با اینکه با دختره یه سال دوست بود ولی گفت با ادما تا زیر یه سقف نری نمیشناسیشون.از کجا معلوم پس فردا تا بهش گفتم بالا چشمت ابرو نره مهریه شو بذاره اجرا؟از اون طرف دختره هم میگفت از کجا معلوم تو پس فردا به من خیانت نکنی؟همه اونایی ک خیانت میکنن یه زمانی عاشق بودن .در کل جفتشون حق دارن.

کلا باید برا مهریه یه برنامه دیگه بریزن ک هر دو طرف خیالشون راحت باشه .نمیشه اینطوری واقعا