2777
2789
عنوان

این قشنگ ترین جوابی بود که بعضیا میگن چرا یکی همش فحش میده بعضیا رو

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 27 پست
برای تو این شکلیه حتی گاهی نفرین هم آدمو آروم میکنه

من نفرین نکردم

ولی حتی وقتی طرف همون چیزی که به خاطرش من رو سرزنش و اذیت کرد سرش آمد هم آروم نشدم 

چون اون دوران من عذاب زیادی کشیدم اون عذاب جبران نمیشا

من نفرین نکردمولی حتی وقتی طرف همون چیزی که به خاطرش من رو سرزنش و اذیت کرد سرش آمد هم آروم نشدم چون ...

نه من کردم همین امروزم دیدم به سرشون اومده 

چوب خدا صدا ندارع 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب فایده اش چیه پسمخصوصا گاهی فحش رو مستقیم یه طرف مقابل نمیگیم مثلا طرف تو خیابون خلاف میکنه باعث ...

این که نه ولی من گاهی اوقات میگم مثلا معذرت می خوام(خیلی بی شعوری تا اون طرف به کمبود شعور خودش پی ببره .وقتی کاری می کنه یا حرفیرکه نباید 

نه من کردم همین امروزم دیدم به سرشون اومده چوب خدا صدا ندارع

دقیقا منم یه بار دلم شکست کسایی که خیلی باعث آزارم شده بودن گفتم خدایا موقعیت منو بهشون بده و دارم با چشم میبینم‌ همه شون طعم چیزی که من چشیدم دارن حس می کنن 

فحش دادن چه دردی دوا میکنه

دل ادم خنک میشه یکم

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

روزی که جلوی مادرم به خواهرم که زندگیمو به عن کشیده بود فحش دادم

مامانم بجای اینکه بگه آروم باش حلش میکنیم

گفت دهن کثیفتو ببند...اجازه نمیدم به دخترم فحش بدی

برو بیرون از خونم...

۱ ساله....

دهن کثیفمو بستم و اومدم بیرون از اون خونه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

یه روان شناسی میگفت فحش بدید تا آروم بشید اون روان شناس مورد علاقه منه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
روزی که جلوی مادرم به خواهرم که زندگیمو به عن کشیده بود فحش دادممامانم بجای اینکه بگه آروم باش حلش م ...

یه روز که خیلی براشون مهمه 

زنگ بزن 

هر چی از دهنت دراومد بگو کوفتشون کن 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
یه روان شناسی میگفت فحش بدید تا آروم بشید اون روان شناس مورد علاقه منه

آره شنیدم 

دقیقا منم یه بار دلم شکست کسایی که خیلی باعث آزارم شده بودن گفتم خدایا موقعیت منو بهشون بده و دارم ب ...

به هر حال خدا حساب کتابش مو لا درزش نمیره