2777
2789

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فحش دادن چه دردی دوا میکنه

حداقل آتیشت رو کم میکنه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

والا بخدا منو یه روز اینجا چند نفر گیر آورده بودن تا تونستن حرف بارم کردن منم جوابشونو دادم اونوخت شروع کردن که تو فلانی بهمانی دقیقا چه انتظاری از آدم دارین بد حرف میزنید حرف بد هم بشنوید 

فحش دادن چه دردی دوا میکنه

هیچی فقط طرف مقابلت می‌فهمه که به فحش رسوندیش 😂البته کار خیلی بدیه ولی خدایی وقتی کسی کاری می کنه که شایسته ی یه فحش هست و طرف مقابل هم سواد گفتاری زیادی نداره فحش میده حق مطلب رو ادا می کنه

والا بخدا منو یه روز اینجا چند نفر گیر آورده بودن تا تونستن حرف بارم کردن منم جوابشونو دادم اونوخت ش ...

چیزی که عوض داره گله نداره 

به نطر من که کم نمیکنه

برای تو این شکلیه حتی گاهی نفرین هم آدمو آروم میکنه 

خب همینو می گم دیگه 😂

خوب فایده اش چیه پس

مخصوصا گاهی فحش رو مستقیم یه طرف مقابل نمیگیم 

مثلا طرف تو خیابون خلاف میکنه باعث مزاحمت میشه طرف رفته اصلا ما راننده در حالیکه یچا تو ماشینه فحش میدیم !!!

این فایده داره

این البته یه نمونه مسخره و کم اهمیت هست