یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
والا بخدا منو یه روز اینجا چند نفر گیر آورده بودن تا تونستن حرف بارم کردن منم جوابشونو دادم اونوخت شروع کردن که تو فلانی بهمانی دقیقا چه انتظاری از آدم دارین بد حرف میزنید حرف بد هم بشنوید
هیچی فقط طرف مقابلت میفهمه که به فحش رسوندیش 😂البته کار خیلی بدیه ولی خدایی وقتی کسی کاری می کنه که شایسته ی یه فحش هست و طرف مقابل هم سواد گفتاری زیادی نداره فحش میده حق مطلب رو ادا می کنه
والا بخدا منو یه روز اینجا چند نفر گیر آورده بودن تا تونستن حرف بارم کردن منم جوابشونو دادم اونوخت ش ...
چیزی که عوض داره گله نداره
برای تو این شکلیه حتی گاهی نفرین هم آدمو آروم میکنه