2777
2789
عنوان

با این وضعیتی که دارم میشه بنظرتون جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 52 پست
آخه کار هم نمیزاره بکنم هر روز یا ناهاره یا چیز دیگه می‌کنه بهونه خستمون کرده

پولشو بگیر خرج کن راحت تو خونه بخور و بخواب برا خودت..حرص نخور ..هر چی هم بهت گفتم حداقل از پنج تا حرفشون دوتاشو جوابشونو بده ک تخلیه بشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پولشو بگیر خرج کن راحت تو خونه بخور و بخواب برا خودت..حرص نخور ..هر چی هم بهت گفتم حداقل از پنج تا ح ...

اصلا بدنم پر از استرسه کار مردم هم خراب میکنم اصلا تمرکز ندارم خسته شدم دیگه با گریه دارم می‌نویسم😭

قربون چشات.نشین فکر و خیال کن میبینی که هرچی بریزی تو خودت فقط سلامتیت و به خطر میندازی.قوی باش و زن ...

خدا نکنه بخدا میترسم یه بلایی سر خودم بیارم نمیدونی چه فشار روحی روانی به من وارد میکنه

اصلا بدنم پر از استرسه کار مردم هم خراب میکنم اصلا تمرکز ندارم خسته شدم دیگه با گریه دارم می‌نویسم😭

عزیزم شما بارها راجع به این مساله تاپیک زدی ...شما شرایط جدایی رو نداری پس بمون و زندگی کن ...اینقدر همه چیز رو برای خودت سخت و پیچیده نکن! اکثر مادرشوهر خواهرشوهرا زبون تلخ و دراز دارن و اذیت میکنن ...سگ محل کن و اهمیت نده! بهونه هم دست شوهرت نده .یه جور برنامه ریزی کن که ناهارت آماده باشه ‌بچه کدچیک نداری پس راحت میتونی به کارات برسی ...

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
همین کارو کردم نمیزاره که هر روز یه بهونه یه بحث یه چیز خستمون کرده

برنامه غذایی داشته باش بچسبون رو یخچال.همسرجانت ببینه غذا چیه.تنوع ک باشه غذاهایی هستن ک زود آماده میشن.روزهایی ک بیکاری،سس ماکارونی رو درست کن فریز کن.خورشت،کشک بادمجون اینا.بذار فریزر.بهشم نگو مردها غذای فریزری بدشون میاد.

من خودم برنج و آب و روغن و نمک رو میریزم تو قابلمه میرم پی کارم بعد ی ربع دمی میذارم.آخر سر زعفران یا زرشک میزنی خیلیم راحته.پلوپز باشه که چه بهتر.

صبح همه مواد آبگوشت رو بریز تو قابلمه زیرش کم کن تا ظهر میپزه.من چون خودم تنبل هستم این کارها رو انجام میدم.همسر منم غذا نباشه غر میزنه.

من همسرم غر میزنه اوایل دستمال کاغذی میذاشتم تو گوشم نشنوم ولی الان یاد گرفتم فی ل ت ر کنم.یک ساعت هم حرف بزنه یک کلمه شو نمیشنوم تو هپروت خودمم.خوب تخلیه میشه.آخه منم بخوام حرف بزنم دعوا میشه.سکوت بهترین راه حله.

اوووو چقد حساسی ول کن بابا تو که دلسوز نداری خودت باید دلت برا خودت بسوزه و ب فکر خودت باشی..این همه حرص و غصه خوردی چی شد؟غیر از اینکه ام اس گرفتی چیزی دیگه ای بهت رسید؟؟فردا ک بیماری های جدید تری از دستشون گرفتی فکر میکنی پول میدن بهت خرج درمانت کنی؟؟؟بعضی وقتا تو زندگی باید دنده پهن و پررو بود..

روی کارت تمرکز کن کار کردی خیلی ب روحیه ت کمک میکنه

اره خونه برادرم هست ولی خب اونم اعتیاد داره اصلا حرف نمی‌فهمه که مغزش مریضه اصلا

خونه ازخودشه یامسناجره

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
خدا نکنه بخدا میترسم یه بلایی سر خودم بیارم نمیدونی چه فشار روحی روانی به من وارد میکنه

نمیتونین از اون خونه برین؟

شوهرت دوست داره؟ درآمدش خوبه ؟

خیانت و این چیزا داره؟

خونه و ماشین داره؟

ببین فک نکن خونه بقیه گل و بلبله همه یه مشکلی دارن حالا مونده چی باشه،

سعی کن از اون خونه بیاین بیرون شاید مادرش یادش میده البته شاید

عزیزم بهترین چیز بمون سر خونه زندگیت..تا میتونی رو پیشرفت خودت کار کن  کلاس ثبت نام کن ازش پول بگیر خرج کلاسا بگیر رو پاهای خودت وایسا اینجوری بهتر میتونی تصمیم بگیری جدا شی یا بمونی