2777
2789

بچه ها دو ساله و خورده ای هست عروسی کردم تو یه ساختمونیم با مادرشوهرم کاش مرده بودم با اینا وصلت نمی‌کردم و متاسفانه دیر فهمیدم چون خودشون رو خوب نشون میدادن تو این دو سال هزار دفعه اشک منو چه شوهرم چه مادر و خانوادش دراوردن به شدت آدمای روانی و خودشیفته ای هستن هر دفعه یه چیز رو میکنن بهونه که منو ناراحت کنن بعد پدرو مادر ندارم شهر غربت ازدواج کردم هیچ کس رو تو این دنیا ندارم که بتونم بهش تکیه کنم هر چی اذیتم میکنن میریزم تو خودم و اشک میریزم تازگیا فهمیدم ام اس گرفتم و رودهامم مشکل پیدا کرده تو این مدت اینجوری شدم نمی‌دونم واقعا چیکار کنم با این شرایط جسمانی و مشکلاتی که دارم نمی‌دونم چجوری جدا بشم بمونم با این آدم روز به روز بدتر میشم میترسم بدتر هم بشم از دار دنیا یه برادر دارم شوهرم دائما سر برادرم داد میزنه یا تحقیرش می‌کنه یا رفتارهای بد یا من مثلا یه کار آرایشگری شروع کردم تو خونه بلکه فکر و خیال نداشته باشم امروز دیر شد ناهار نتونستم بزارم گفتم کباب بگیر گرفت از در اومده بی محلی نگاه نمیکنه تو صورت من داد و بیداد و یه جنگ انداخت که اره میخوای ناهار نزاری کار نکن حالا امروز فقط اینجوری بود و اولین بارمه بخدا می‌خوام جمع کنم برم تو کوچه چادر بزنم از دست این آدم خسته شدم خسته😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد طلاق جایی هست که بری؟ 

باهاش صحبت کردی که ناراحتی و داری اذیت میشی 

همه تو زندگیشون کم و زیاد ناراحتی دارن 

تصمیم درست بگیر از چاله نیوفتی توی چاه 

فقط هواست باشه باردار نشو تا شرایطت اوکی بشه

با این وضعیتت جدا نشی بهتره...خودتو بزن ب بی خیالی کار خودتو بکن برای خودت زندگی کن..و ب هیچچچچچ وجه ...

آخه کار هم نمیزاره بکنم هر روز یا ناهاره یا چیز دیگه می‌کنه بهونه خستمون کرده

آخه کار هم نمیزاره بکنم هر روز یا ناهاره یا چیز دیگه می‌کنه بهونه خستمون کرده

برادرت چندسالشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

نگاه ناخن کار هستین.لاین آرایشگاه رو اجاره کنید.یا تو دیوار آگهی بذارید مدل برای کاشت و...فقط پول مواد رو میگیرم.بعدش ببینید تو دیوار چه قیمتی واسه این خدمات گذاشتن شما یکم کمتر بگیر.

ی مدت مهربون تر باش و صبور.ی بازه زمانی بهش فرصت بده.پول جمع کن،کارت ک گرفت.بعد ببین اگه نمیتونی جدا شو.لااقل الان سقف بالای سر داری ی رفاه نسبی.

بعد طلاق جایی هست که بری؟ باهاش صحبت کردی که ناراحتی و داری اذیت میشی همه تو زندگیشون کم و زیاد نارا ...

اره خونه برادرم هست ولی خب اونم اعتیاد داره اصلا حرف نمی‌فهمه که مغزش مریضه اصلا

برای طلاق پول لازم داری پس تاوقتی که به اندازه کافی پول جمع کنی زندگیتو کن و سعی کن بهونه دستش ندی .اول غذات و اماده کن بعد برودنبال کارای دیگه .برای بعد طلاق برنامه ریزی کن که چیکار کنی چجوری خونه بگیری و..