بچه ها دو ساله و خورده ای هست عروسی کردم تو یه ساختمونیم با مادرشوهرم کاش مرده بودم با اینا وصلت نمیکردم و متاسفانه دیر فهمیدم چون خودشون رو خوب نشون میدادن تو این دو سال هزار دفعه اشک منو چه شوهرم چه مادر و خانوادش دراوردن به شدت آدمای روانی و خودشیفته ای هستن هر دفعه یه چیز رو میکنن بهونه که منو ناراحت کنن بعد پدرو مادر ندارم شهر غربت ازدواج کردم هیچ کس رو تو این دنیا ندارم که بتونم بهش تکیه کنم هر چی اذیتم میکنن میریزم تو خودم و اشک میریزم تازگیا فهمیدم ام اس گرفتم و رودهامم مشکل پیدا کرده تو این مدت اینجوری شدم نمیدونم واقعا چیکار کنم با این شرایط جسمانی و مشکلاتی که دارم نمیدونم چجوری جدا بشم بمونم با این آدم روز به روز بدتر میشم میترسم بدتر هم بشم از دار دنیا یه برادر دارم شوهرم دائما سر برادرم داد میزنه یا تحقیرش میکنه یا رفتارهای بد یا من مثلا یه کار آرایشگری شروع کردم تو خونه بلکه فکر و خیال نداشته باشم امروز دیر شد ناهار نتونستم بزارم گفتم کباب بگیر گرفت از در اومده بی محلی نگاه نمیکنه تو صورت من داد و بیداد و یه جنگ انداخت که اره میخوای ناهار نزاری کار نکن حالا امروز فقط اینجوری بود و اولین بارمه بخدا میخوام جمع کنم برم تو کوچه چادر بزنم از دست این آدم خسته شدم خسته😭
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نگاه ناخن کار هستین.لاین آرایشگاه رو اجاره کنید.یا تو دیوار آگهی بذارید مدل برای کاشت و...فقط پول مواد رو میگیرم.بعدش ببینید تو دیوار چه قیمتی واسه این خدمات گذاشتن شما یکم کمتر بگیر.
ی مدت مهربون تر باش و صبور.ی بازه زمانی بهش فرصت بده.پول جمع کن،کارت ک گرفت.بعد ببین اگه نمیتونی جدا شو.لااقل الان سقف بالای سر داری ی رفاه نسبی.
برای طلاق پول لازم داری پس تاوقتی که به اندازه کافی پول جمع کنی زندگیتو کن و سعی کن بهونه دستش ندی .اول غذات و اماده کن بعد برودنبال کارای دیگه .برای بعد طلاق برنامه ریزی کن که چیکار کنی چجوری خونه بگیری و..