2777
2789
عنوان

دیشب همه چیو‌گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 49 پست
ببین خودتوالکی گول نزن بگوحالاادامه میدم هرچی شدشد،وابسته بشی خیلی بدمیتونی ازش دل بکنی وشایدخدانکرد ...

میترسم اینجوری بگم منو ضایع کنه

یکم شخصیتش شوخه با هر چی شوخی می‌کنه 

مثلا اگ ی چیز راجب عروسی اینا بگم یهو میگه کی خاست تورو بگیره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میترسم اینجوری بگم منو ضایع کنهیکم شخصیتش شوخه با هر چی شوخی می‌کنه مثلا اگ ی چیز راجب عروسی اینا بگ ...

نه توهم به شوخی جوابشوبده بگومنم آدمی نیستم الکی باکسی وارد رابطه بشم منم خط قرمز ایی دارم

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
ببین خودتوالکی گول نزن بگوحالاادامه میدم هرچی شدشد،وابسته بشی خیلی بدمیتونی ازش دل بکنی وشایدخدانکرد ...

یا مثلاً میگه مگ خر مغزمو گاز گرفته بیام تورو بگیرم

اما ته دلش دوسم داره ولی بیان نمیکنه

یا مثلاً میگه مگ خر مغزمو گاز گرفته بیام تورو بگیرماما ته دلش دوسم داره ولی بیان نمیکنه

اسی یه وقتایی ازش بخواه جدی باشه. مثلا بگو جواب این چیزی که میپرسم خیلی برام مهمه پس بدون فکر جواب نده

یا مثلاً میگه مگ خر مغزمو گاز گرفته بیام تورو بگیرماما ته دلش دوسم داره ولی بیان نمیکنه

نه جدی باش،بچه بازی که نیست،پس چرابهت میگه دوست داره،دوست داشتن تنهاکه فایده نداره،اگه ازته قلبش میخوادت پاپیش بزاره،اونحوری بعداموردی هم واست پیدا بشه نمتونی تصمیم بگیری چون وابسته این شدی

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
منم یه سال و نیمه در حال آشنایی با یه نفرم خیلی چالش داشتیم ولی خدا بخواد این ماه نامزد میشیم.

چ قشنگ 🥲

شما چند سالته عزیزم؟

ایشالله بهم برسید💗

من ازدواج اولم خودم انتخاب نکردم نمیدونم چ حسی داره اینکه کسی ک خودت دوسش داری و انتخابش کردی شریک زندگیت بشه🥲

چ قشنگ 🥲شما چند سالته عزیزم؟ایشالله بهم برسید💗من ازدواج اولم خودم انتخاب نکردم نمیدونم چ حسی داره ...

29سالمه خونوادم مخالفن اما خودمون عاشق همیم. منم به شوخی میگه کی گفته تو رو میگیرم اما بخاطر شب و روز زحمت میکشه شرایطشو عالی کنه خونوادم نتونن ردش کنن. البته گاهی میگم جدی حرف بزن طفلک جدی میشه 😁

اسی یه وقتایی ازش بخواه جدی باشه. مثلا بگو جواب این چیزی که میپرسم خیلی برام مهمه پس بدون فکر جواب ن ...

هیچ وقت نمیتونه جدی باشه وسطش هر هر می‌خنده منم حرصی میشم باز دعوامون میشه 😆

دیشب الکی گفتم کات کنیم دعوام کرد

ولی واقعا گیج شدم دوس دارم زودتر ببینمش بفهمم قصدش چیه اما خیلی شخصیتش نامفهومه 

هیچ وقت نمیتونه جدی باشه وسطش هر هر می‌خنده منم حرصی میشم باز دعوامون میشه 😆دیشب الکی گفتم کات کنیم ...

ما بعد 5ماه برا بار اول همدیگه رو دیدیم من لوزه عمل کرده بودم به زور میتونستم حرف بزنم😂😂

29سالمه خونوادم مخالفن اما خودمون عاشق همیم. منم به شوخی میگه کی گفته تو رو میگیرم اما بخاطر شب و رو ...

الهی🥲

وای اینجاش خیلی بده ک تو داری مثلا با ذوق از عروسی اینا میگی اون یهو میگه کی خاس تورو بگیره یا مگه از جونم سیر شدم خخ دوس دارم خفش کنم اون لحظه 

بعدش منم الکی میگم کی خاس زن تو بشه همین الانشم ب زود تحملت میکنم خخ

راسی خانوادت چرا مخالفن؟

الهی🥲وای اینجاش خیلی بده ک تو داری مثلا با ذوق از عروسی اینا میگی اون یهو میگه کی خاس تورو بگیره یا ...

ما هم از این شوخی ها زیاد داریم. مثلا یهو میگه واقعا قراره من با یه جوجه ازدواج کنم؟ اون هیکلیه من ریزه میزم

خونوادم میگن کارمند نیست ارزش نداره. البته من کامل سرای، ازدواج داره و دستش به دهنش میرسه