2777
2789
عنوان

دیشب همه چیو‌گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 49 پست
اسی اولا که برام عجیب بود چرا وقتی در مورد گذشتت حرف زوی میگی خورد شدم له شدم؟؟؟ دوما شما هنوز از نز ...

نمیدونم ولی هر وقت به قبلا فک میکنم همین حس و میگیرم

قرارمون همین بود ک اول چند بار همو ببینیم ک چن هفته قبل داشت میومد بخاطر ی قضیه ای من عصبی شدم گفتم نیا نمیخام ببینمت🙃

تفاوتمون از نظر اعتقادات مونه

من خانوادم مذهبی آن دقیقا مدل رفتارشان مث اوناس اما من خودم متوسط ام زیاد مذهبی نیستم اما اون مذهبیع

ولی تاهموندیدیت نمیشه تصمیم گرفت،مجازی که نمیشه

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم ولی هر وقت به قبلا فک میکنم همین حس و میگیرمقرارمون همین بود ک اول چند بار همو ببینیم ک چن ه ...

به هر حال زیادی پیش رفتین این همه حرف زدین قبل این که همدیگه رو ببینید درست نیست. وابسته شدین قطعا و از نزدیک ببینید همدیگه رو و اونی که میخواید نباشید خیلی بده از من گفتن بود

امروزم بهم پیام داد و هیچی از دیشب نگفت هنوز نتونستم جوابشو بدم🥲میترسم از همه چیاز دوست داشتن از وا ...

آره مواظب باش،اگه تصمیمش قطعی هست ادامه بده وگرنه خیلی بده وابستش بشی وخدانکرده ولت کنه بره،مطمعن که شدی ادامه بده،بگواگه قصدت جدید بیاوباهم صحبت کنیم،خانوادتوبگودرجریان بزار

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
به هر حال زیادی پیش رفتین این همه حرف زدین قبل این که همدیگه رو ببینید درست نیست. وابسته شدین قطعا و ...

دقیقا

منم بخاطر همین گفتم ک اگ قرار باشه رابطمون طولانی باشه باید همو زودتر ببینیم

اهوم اینو قبول دارم اما تصویری اینا صحبت کردیم قرارع ب زودی هم همو ببینیم اما من از همین میترسم ک چج ...

ترس نداره،یه با واسه همیشه تمومش کن یارومی روم یازندی زند،اینطورخودتم راحت میشی،بگواگه قصدت واقعاجدیه پس بسم الله

ترس نداره،یه با واسه همیشه تمومش کن یارومی روم یازندی زند،اینطورخودتم راحت میشی،بگواگه قصدت واقعاجدی ...

یازنگی زنگ

اهوم اینو قبول دارم اما تصویری اینا صحبت کردیم قرارع ب زودی هم همو ببینیم اما من از همین میترسم ک چج ...

ترس نداره که. سنگین و با وقار باش. اگه پیشنهاد جای خلوت داد قبول نکن. سعی کن آروم باشی و حد و حدود تعیین کن بذار بفهمه هدفت فقط ازدواجه و از بحث اصلی خارج نشو

دقیقامنم بخاطر همین گفتم ک اگ قرار باشه رابطمون طولانی باشه باید همو زودتر ببینیم

زودتر همو ببینی و رابطه رو خیلی طولانی نکن. بهش بگو شرایط منو به خونوادت هم بگو اگه مشکلی ندارن تا بیشتر آشنا بشیم

👌👌 اهوم دقیقا

ببین خودتوالکی گول نزن بگوحالاادامه میدم هرچی شدشد،وابسته بشی خیلی بدمیتونی ازش دل بکنی وشایدخدانکرده ازت سواستفاده کنه،بگواگه میخوای دیگه چت واینابسه بیاحضوری حرفامونوبزنیم وخانوادتم در جریان بزار،درضمن خودتو دست کم نگیراعتمادبنفس داشته باش،بعدازاون میگی اون اقامذهبیه من نه،اگه واقعا دوسش داری واون میخواد که تغییرکنی،خوب تغییرکن،آدم واسه کسی که دوستش داره یه کم هم طبق خواسته اون پیش می‌ره اگه عشق واقعی باشه تغییرهم میکنه