2777
2789
عنوان

دیشب همه چیو‌گفتم

307 بازدید | 49 پست

.با ی آقایی آشنا شدم اولش فقط واسه سرگرمی بود هر وقت پیام میداد دیر جوابشو میدادم و اونم حرصمو در میآورد بعضی وقتا باهام شوخی میکرد گاهی بهش میگفتم حوصلتو ندارم و تا چند روز بلاکش میکردم از تل دوباره ب روبیکام پیام میداد و اینا تا یروز ک داشتیم تلفنی حرف میزدبم دوباره حرصمو در آورد و این دفعه دیگه جدی بهش گفتم ازت بدم میاد و تلفن قطع کردم روش 

تا ده روز اینا خبری ازش نشد بعد ده روز دوباره پیام‌داد معذرت خواهی کرد و گفت می‌خواسته فقط باهام شوخی کنه و ازم خاست دوباره مث قبلا حرف بزنیم من گفتم نه(شخصیتش اینه ک زیاد شوخی می‌کنه می‌خنده منم از همون اول ک باهاش آشنا شده بودم چون اعصابم بهم ریخته بود خیلی بداخلاق بودم باهاش و زود حرصی میشدم)

یکماه گذشت یروز ب سرم زد حالشو بپرسم و خودم بهش پیام دادم و دوباره شروع شد همه چی

ولی اینسری من خیلی آرومتر شده بودم دیگه مثل قبلا بداخلاق نبودم باهاش یجورایی مث دوتا دوست شدیم چند ماه همین روال بود تا اینکه بهم گفت ازم خوشش اومده و دوسم داره و گفت قصدم فقط دوستی نیست و ازم خاست منم اگه بهش حسی دارم بگم و منم تو اون مدت ازش خوشم اومده بود اما همش تو دلم ناراحت بودم ازینکه من جدا شدم و اونم ی آدم مذهبی حس میکردم اگه بفهمه تنهام می‌زاره اما بهش گفتم من گذشته ام این جوری بوده و اونم گفت براش مهم نیست تو گذشته چی شده بهم.

ازونجا به بعد رابطمون عاشقانه تر شد اما همچنان همو ندیدیم چون اون ی شهر دیگس و‌مسافتمون زیاده.

حدودا تا یکماه قبل ک قرار بود همو ببینیم همه چی اوکی بو اما یروز قبل اینکه بیاد ی بحثی شد بینمون و من گفتم کنسل شده و نمیخام دیگه ببینمت تو این بحث اون مقصر بود و اینو خودشم میدونست و قبول داشت اما می‌گفت اینسری ببخش و کوتاه بیا اما من میترسیدم اگ کوتاه بیام دوباره همینکارو انجام بده و قبول نکردم

ادامه اش می‌نویسم...

خوب بقیش

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

بعد اینکه قبول نکردم همو ببینیم رابطمون یکم خشک شد اما بازم اون می‌گفت من دوست دارم و نمیخام از دستت بدم اما من اون حس های زنونم میگفتن یکم سرد شده

تا دیشب

دیشب ازم راجب گذشته پرسید من بهش حق میدم ک‌ یسری چیزارو حق داره بدونه اما من وقتی یاد گذشته میفتم خیلی بهم میریزم

چن بار ازم پرسیده بود راجب گذشتم اینکه چرا جدا شدم اما همش میگفتم هیچ وقت ازم نپرس حالم داغون میشه

دیشب ازم پرسید تو ازدواج قبلیت رابطه داشتی‌ من حس کردم خیلی خورد شدم حالم بد شد بهش گفتم آره داشتم

و اینکه چرا جدا شدم و چ‌مشکلاتی داشتم با طرفم رو هم بهش گفتم 

اینکه منو میزد اینکه منو میترسوند اینکه سیگار می‌کشید همه رو گفتم و حس خورد شدن داشتم پیشش

حرفامو شنید و به اون طرف فحش داد یکم باهام حرف زد ولی من نمیخاستم دلسوزی و ترحم اش رو

بهم گفت گریه نکن ناراحت نباش الکی گفتم خوبم و گفتم میخام بخابم

اما دروغ گفتم دیشب خورد شدم له شدم میدونم اون لیاقت ی آدم بهتر رو داره

جدا آزینا اون ی ادم‌پاک و خوبه حتی اگه خودشم منو بخاد خانوادش قبول نمیکنن 

و اینکه اون مذهبیه و من زیاد مذهبی نیستم.

صب بهم پیام داد اما جواب ندادم نمیدونم چی باید بگم خجالت میکشم ازش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب اگه همودوست داریدچرابایدخجالت بکشی،اگه دوسش داری توهم کارهایی که اون دوست داره انجام بده تاخوشحالش کنی،بعداین آقاقبلاازدواج نکرده ،مطمعنی 

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
خوب اگه همودوست داریدچرابایدخجالت بکشی،اگه دوسش داری توهم کارهایی که اون دوست داره انجام بده تاخوشحا ...

نه اون ازدواج نکرده

حس میکنم نباید باشم فک میکنم بخاطر دلرحمی باهام.مونده🥲

نمیدونم چجوری باید ادامه بدم چی باید بگم حس بدی دارم ب خودم نمیدونم باید تموم کنم همه چیو یا نه🥲

چراحس بدی داری نسبت به خودت،خودتودست کم نگیراعتمادبنفس داشته باش،ولی بایدازهمون اول بهش میگفتی که یه ازدواج ناموفق داشتی نه موقعی که بهت وابسته شده

تلفنی نمیشه واسه آینده تصمیم گرقت باید حضوری باشه همه رفتار و حرکاتش بسنجید عصبانیش کنید ببینید دست ...

اهوم قبول دارم.

اما میترسم اگ ببینمش بهم وابسته تر بشیم و بعد خانواده مخالفت کنه

نه اون ازدواج نکردهحس میکنم نباید باشم فک میکنم بخاطر دلرحمی باهام.مونده🥲

مگه شوخیه که بخاطرترحم باهات بمونه،حرف یه عمرزندگیه،بهش بگوروراست باش ورودروایسی روکناربزارورک باش،بهش بگومن دیگه نمتونم یه شکست دیگه داشته باشم پس همین الان بشین درست حسابی فکرکن بعدتصمیم بگیر

چراحس بدی داری نسبت به خودت،خودتودست کم نگیراعتمادبنفس داشته باش،ولی بایدازهمون اول بهش میگفتی که یه ...

شاید چون تو خانواده اونا این‌چیزا طبیعی نیست رو این موردها حساسن و من فک میکنم اضافیم بین اونا😔

من نمی‌دونستم اون دوسم داره وقتی بهم گفت دوست دارم و بهت حس دارم فورا گفتم من گذشته ام اینجوری بوده 

اسی اولا که برام عجیب بود چرا وقتی در مورد گذشتت حرف زوی میگی خورد شدم له شدم؟؟؟ دوما شما هنوز از نزدیک همدیگه رو ندیدین به نظرم خیلی جدی نیست رابطتون. سوم این که حس کردم خیلی با هم فرق دارید و دنیاتون یکی نیست

شاید چون تو خانواده اونا این‌چیزا طبیعی نیست رو این موردها حساسن و من فک میکنم اضافیم بین اونا😔من ن ...

خوب کردی گفتی،الان تصمیم باخودشه،همه چی رو تمام وکمال بهش بگو