2777
2789
عنوان

بیست وچهارتاقرص خواب اورچه بلایی سرادم میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 52 پست

واقعا میخوای بچت بدونه مادر بزرگ بشه؟

اون پدرشو از دست داده حداقل بزار تا تو براش بمونی...

حالا که پدرس رفته قطعا به تو خیلی وابستس و میدونی اگه بری چه بلایی سرش میاریوو قراره کجا بزرگ چه زیر دست کی 

اصلا بگو آدم مطمئن بزگش کنه اینکه هم پدرشو هم گادشو از دست داده میدونی چقدر تو روحیش تاثیر میذاره 

پس بجای اینکار خودتو قوی کن باشه

در اینده زن علی هسدم😂😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما همونی هستی که برادر شوهرت ازت خواستگاری کرد

خاستگاری نکرده فقط حرفش پیش اومده

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
واقعا میخوای بچت بدونه مادر بزرگ بشه؟اون پدرشو از دست داده حداقل بزار تا تو براش بمونی...حالا که پدر ...

میدونم پیش عموش خوشبخت میشه که دست به چنین کاری میزنم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
میدونم پیش عموش خوشبخت میشه که دست به چنین کاری میزنم!

عمو هیچوقت جای مادرو پر نمیکنه 

واقعو دوست داری بیفته زقر دست زنعمو اونم شاید الان مهربون بتزی در بیاره ولی تا یکم منفعت زیر سوال بره میشا یه هیولا

در اینده زن علی هسدم😂😁
عمو هیچوقت جای مادرو پر نمیکنه واقعو دوست داری بیفته زقر دست زنعمو اونم شاید الان مهربون بتزی در بیا ...

عموش مجرده عزیزم زن عمو نداره!نمیدونم واقعا کم اوردم نمیدونم کجافرارکنم کجابرم

عموش مجرده عزیزم زن عمو نداره!نمیدونم واقعا کم اوردم نمیدونم کجافرارکنم کجابرم

بالاخره که تا آحره عمرش مجرد نمیمونه میمونه؟

دیگه طرف چه بخوای چه نخوای زن میگیره و شاید اون زن هیچوقت بچه ی تورو قبول نکنه 

پس بخاطرت بچتم شده قوی بمون جوری خودتو محکم نشون بده که که ازت الگو بگیره نزار بچت بازیچه دیگران بششهه

مطمئن باش دنیا روزای خوششم میرسه اما اینجوری هم بچتو بدبخت میکنی هم خودتو

در اینده زن علی هسدم😂😁
بالاخره که تا آحره عمرش مجرد نمیمونه میمونه؟دیگه طرف چه بخوای چه نخوای زن میگیره و شاید اون زن هیچوق ...

نمیدونم داغون شدم بی گسی نبودهمسرم منت گذاشتن بقیه از یه طرف انتظاردارن همسرمو فراموش کنم و به راحتی ازدواج مجددکنم از یه طرف بچمو اگه ازدواج کنم میکیرن اونقد قاطیه این زندگی که خودش یه رمان مفصل هس!

نکن دختر خل شدی!؟؟؟؟ 

اگ خودکشی کنی بقران اون دنیا بهش نمیرسی

چون خودکشی جرمش سنگینه یه راست میری وسط آتیش

نکن نکن نکن 

بخدا همه چییی حل میشه 

همه چی درست میشه 

بابا لامصب چرا انقدر کم تحملی؟ 

میدونم عشقت بود شوهرت عزیزت بود همه کست بود

ولی پسرت چی؟ 

اون هیچی نیست؟ 

فکر کردی با خودکشیت شوهرت ازت راضی میشه مثل قبل

خیلی ازت دلخور میشه ک امانتیشو سپردت دستت ک نتونستی مواضبش باشی

خدا بزرگه 

دنیا ک همش تو این مرحله نمیمونه 

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

نکن دختر خل شدی!؟؟؟؟ اگ خودکشی کنی بقران اون دنیا بهش نمیرسیچون خودکشی جرمش سنگینه یه راست میری وسط ...

خل شدم دیگه😐😐خل نبودم وضعم این نبود😐😐بهش میرسم باید برسم خدااونوبهم بدهکاره خداهمه چیو بهم بدهکاره!میخاست نسپاره دستم میدونس خیلی ضعیفم خودش همیشه میگف میدونس تحمل ندارم!مهم نیس خودکشیم بکنم نمیمیرم والاه روزی هزاربارمیمیرم وزنده میشم به هرحال!

خل شدم دیگه😐😐خل نبودم وضعم این نبود😐😐بهش میرسم باید برسم خدااونوبهم بدهکاره خداهمه چیو بهم بدهکا ...

یکم حرف بزنیم ک آروم شی؟ 

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

یکم حرف بزنیم ک آروم شی؟

من ارومم عزیزم حالم خوبه چیزیم نیس!نتونستم اینکاروکنم انداختم دورقرصارو 

من ارومم عزیزم حالم خوبه چیزیم نیس!نتونستم اینکاروکنم انداختم دورقرصارو

میشه به عنوان یه دوست ازت یه خواهشی رو بکنم؟ 

تروخدا پسرت باش

ب فکر خودت باش

ب فکر سلامتیت باش

این فکرا اومد سراغت برو سر قبرش انقدررر گریه کن با خالی شی

بخاطر خودت و بچت برو دکتر لطفااااا

میشه به عنوان یه دوست ازت یه خواهشی رو بکنم؟ تروخدا پسرت باشب فکر خودت باشب فکر سلامتیت باشاین فکرا ...

فداتشم عزیزم خاهرمی گلم😘😘

من بفکرخودم نیستم ونمیتونم باشم پسرمم که تامیتونم پیش خودمه و مراقبشم والاه!ازالان مادرم غرمیزنه اینقدبفکر سرخاک شوهرت نباش نزوسرخاک درضمن خیلی دوره نمیتونم تنهایی برم اگه یه بارتنهایی برم دلم اروم میشه!

فداتشم عزیزم خاهرمی گلم😘😘من بفکرخودم نیستم ونمیتونم باشم پسرمم که تامیتونم پیش خودمه و مراقبشم وال ...

اگ میبینی مامانت درکت نمیکنه و بدتر میکنه 

میشه کلا یه مدت زیاد با مادرت تلفنی حرف نزنی؟ اینجوری حداقل یکم مغز خودتم آروم میشه

با روانشناس حرف زدی در این مورد ک فکر خودکشی اینا داری؟