2777
2789
عنوان

بیست وچهارتاقرص خواب اورچه بلایی سرادم میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 51 پست

کارت خیلی بد بوده پیام‌اتو خوندم تو اولین زن نیستی که همسرت فوت شده اخریش هم نیستی از رحمت خدا نا امید نباش خودتو جمع و جور کن برو روانشناس دلت به حال پدر و مادرت و عزیزانت بسوزه خودخواه نباش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مچگرم نمیتونم باعث مرگ کسی بشم!

مرگ چیه بابا خوابم نمیاد 🙁🤦‍♀️😂 من بخاطر بچم دارم میجنگم

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
حالا این همه خوراکی خوشمزه توی دنیا هست چرا قرص بخوری که آسیب میرسونه

فقط گمشو ازتاپیک روانی اغال!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
کارت خیلی بد بوده پیام‌اتو خوندم تو اولین زن نیستی که همسرت فوت شده اخریش هم نیستی از رحمت خدا نا ام ...

دل کسی به حالم نمیسوزه تادل من به حال کسی بسوزه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
مرگ چیه بابا خوابم نمیاد 🙁🤦‍♀️😂 من بخاطر بچم دارم میجنگم

خب برو دکتر!

صددرصدیه؟نمیخام برگشت باشه لامصب۳باربرگشت زدم!

وای یا خدا اینطوری نگوووو 

نمیدونم عزیزم ولی خیلی خطرناکه اگه بدنت ضعیف هم باشه که دیگه بدتر

نی نی یار .جااان شووهررر عمه ات تعلیق نکنننننن      https://abzarek.ir/service-p/msg/1997010

اره این بهتره تا اینکه بخوام فلج شم یا زمین گیریهو کامل تموم میشم راحت میشم

اره دیگه من۳بارنکشته میخام این بار اطمینان داشته باشم تمومه!

وای یا خدا اینطوری نگوووو نمیدونم عزیزم ولی خیلی خطرناکه اگه بدنت ضعیف هم باشه که دیگه بدتر

خب من برای خودکشی میخام پس برای چی میخام بدنم ضعیفه شدید پس حتمی میشکه تمومه!

کی به اینجا رسونده ما رواصولا اون باید میمرد نه ما

اونیکه منوبه اینجارسونده زیرخاکه بخاطراونه!

این روزهایی که تو الان میکشی من ۱۹ سال پیش کشیدم میگزره

میگذره ولی تابگذره خون به جگرمیشم نمیخام توانشو ندارم اصلن!