2777
2789
عنوان

بیست وچهارتاقرص خواب اورچه بلایی سرادم میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 52 پست
اگ میبینی مامانت درکت نمیکنه و بدتر میکنه میشه کلا یه مدت زیاد با مادرت تلفنی حرف نزنی؟ اینجوری حداق ...

ن قیدروانشناس رو بزن عامو!

خب پسرم خیلی دوسشون داره روزی چنددفعه بهش زنگ میزنه نمیشه زنگ نزد!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
ن قیدروانشناس رو بزن عامو!خب پسرم خیلی دوسشون داره روزی چنددفعه بهش زنگ میزنه نمیشه زنگ نزد!

خانواده شوهرت حرفی در این مورد نزدن ک تکلیف چی میشه؟ 

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانواده شوهرت حرفی در این مورد نزدن ک تکلیف چی میشه؟

ن عزیرم هیچکس حرفی نمیزنه فعلا سکوته!

خاهرشوهرت عروسی گرفت؟

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
ن عزیرم هیچکس حرفی نمیزنه فعلا سکوته!خاهرشوهرت عروسی گرفت؟

اره عزیزم گرفت

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

اره عزیزم گرفت

خوشبخت باشه میتونی عکسشو بذاری ببینمش

خوشبخت باشه میتونی عکسشو بذاری ببینمش

مرسی گلم 

تو یکی از تاپیکام تگت میکنم بیا

مرسی گلم تو یکی از تاپیکام تگت میکنم بیا

باش عشقوم!