2777
2789
عنوان

معلم پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 41 پست
معلم کاردرست رو میکنه از اداره بیان بهش گیر میدن به جای خفه کردن معلم رو دستخط و مسوولیت پذیری پسرت ...

بله اداره گیر میده

من معلم پایه پنجمم

خیلی دوست دارم برای بعضی درساشون فیلم و کلیپ ارسال کنم مخصوصا برای هدیه و علوم

ولی مدیرمون سفت و سخت گفت هیچ فعالیت مجازی نباید داشته باشیم و حتی تکلیف و نمونه سوال و کاربرگ هم نباید بفرستیم

فقط پایه اول و دوم

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

بله اداره گیر میدهمن معلم پایه پنجممخیلی دوست دارم برای بعضی درساشون فیلم و کلیپ ارسال کنم مخصوصا بر ...

منم معلم پنجمم و مدیر به ماهم همینو گفت 

گفت ابدا تو مجازی فعالیت نکنید بچه ها خیلی تنبل و بی مسوولیت شدن 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی اموزش حضوریه و همه بچه ها هستن ارسال تکالیف ممنوعه از قوانین اگاه بشید بعد اینو اونو خفه کنید

عزیز منم نمیگم که سوالارو به بچه ها نگه ولی همون سوالم شبش بفرسته مادرا چک کنن که بچه ها چیزی جا ننداخته باشن

کاربر قدیمی هستم‌( لیلدا)ترکیده🫠
بله بچه باید یاد بگیره پسر منم مینویسه ولی ۱۸تا سوال چه جوریتو۴۵ دقیقه بنویسه از رو تخته معلم باید ه ...

مطمئن باش معلم وقت میده  بچه های این دوره زمونه راحت طلب شدن به بهانه گیری هاشون دقت نکنید و بها ندین 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 
خخیلی معلم بیشعوریه،برید پیش رئیس مدرسه،ازش بخوای تا سوالا رو بذاره تو گروه

بیشعور کسی هست که درمورد معلم که فرد مهم جامعه است اینجور حرف بزنه  بیشعور افراد بی ادب و بد دهان هستن 

نه اون معلمی که طبق قانون داره کار میکنه 

امسال معلم خواهرزاده ام میفرسته. اینجا ایران هست وهمه چیز به سلیقه ی معلم و...هست

خیر سلیقه اداره هست که فرق میکنه

ما خودمون بیچاره شدیم با دستورالعمل‌های متفاوتِ اداره 

ولی مشکل اینجاست که اولیا درک نمی‌کنن و متوجه نیستن خیلی چیزها دست خودمون نیست

اینم بگم معلمی که میره خونه ،اگر هم تکلیف و سوال بفرسته یا سوال جواب بده تو شاد از لطفش هست

چون قانونا ساعت کاریش و موظفش تموم شده و اون تایم سرِ خونه زندگیش هست

کارمندای دیگه ساعت ۲ دفتر دستکشون رو میبندن و دیگه میرن تا فردا

معلم طفلی بعد از شیفتش باید تازه یه دورم با اولیا سر و کله بزنه 

چون متوجه نیستن تایم کاریش دیگه تموم شده

منم معلم پنجمم و مدیر به ماهم همینو گفت گفت ابدا تو مجازی فعالیت نکنید بچه ها خیلی تنبل و بی مسوولیت ...

پس چرا فقط معلم بچه من اینطوریه معلم پسر خواهر شوهرم میفرسته اونم سومه

بیشعور کسی هست که درمورد معلم که فرد مهم جامعه است اینجور حرف بزنه بیشعور افراد بی ادب و بد دهان هس ...

عزیزم من به معلم جماعت توهین نکردم،در ضمن بی‌شعور یعنی کسی که نمی‌فهمه وظیفه‌شو درست انجام بده،و بچه‌های ۸ ساله مردمو از درس زده می‌کنند،من خودم از معلم پسرم که واقعاً باعث شده دید پسرم نسبت به درس و مشق خوب شه متشکرم از همین جا

مطمئن باش معلم وقت میده بچه های این دوره زمونه راحت طلب شدن به بهانه گیری هاشون دقت نکنید و بها ندی ...

همه چیرو هم میرن خونه اشتباهی و چپکی به اولیاشون تحویل میدن

من هفته پیش یکی‌رو آوردم پای تخته واسه ریاضی،خراب کرد

رفته بود خونه گفته بود خانم بردم پای تخته خوب حل کردم!

خیر سلیقه اداره هست که فرق میکنهما خودمون بیچاره شدیم با دستورالعمل‌های متفاوتِ اداره ولی مشکل اینجا ...

بله واقعا حرف شما درسته ولی موقعی که تکالیف تو گروه میزاره سوالارو بفرسته بگه با سوالای که بچه ها نوشتن چک کنیم یا مثلا سوالای نگارش نزار برا شب امتحان تو طول هفته بفرسته که بدونیم جی هست نزاره شب امتحان 

خیر سلیقه اداره هست که فرق میکنهما خودمون بیچاره شدیم با دستورالعمل‌های متفاوتِ اداره ولی مشکل اینجا ...

معلم خواهرزاده ام پنجم هست  میفرسته .کاربرگ ها وتکالیف رو .اینجور مادر میفهمه بچه چکار میکنه .پارسال بچه نصفه می‌نوشت یا اخر شب مادر تازه می‌فهمید بچه امتحان داره

بله واقعا حرف شما درسته ولی موقعی که تکالیف تو گروه میزاره سوالارو بفرسته بگه با سوالای که بچه ها نو ...

عزیزجان من میگم نره شما میگی بدوش؟!

شاید حقِ فعالیت مجازی ندارن

گیرم داشته باشن هم باید برن بشینن بعد از تایم مدرسه واسه شما تکلیف و سوال بفرستن؟

مگه تایم کاری‌شون‌تموم نشده؟

معلم خواهرزاده ام پنجم هست میفرسته .کاربرگ ها وتکالیف رو .اینجور مادر میفهمه بچه چکار میکنه .پارسال ...

شاید دستورالعمل اداره و استان و ناحیه اونا متفاوت هست 

واسه ما غیر مجازه

خوبه شاد اومد

وگرنه بچه‌ها بی‌سواد می‌موندن.::)))