2777
2789
عنوان

معلم پسرم

230 بازدید | 43 پست

پسرم کلاس سوم معلمشون سوالارو سر کلاس میگه بنویسن بعد پسرم دستش کنده جا میمونه هم بدخطه بعد معلمش سوالارو نمیفرسته میگه بچه سر کلاس باید بنویسه من سر کلاس میگم خب بچه ها که جا می‌مونن چکار کنن فقط پسر من نیست بیشتر بچه های کلاس بدون سوالن معلمش هر چی پیام میدیم میخونه ولی جواب نمیده یا مثلا امتحان نگارش نمونه سوال تو کل هفته نمیده که بدونیم سوالاشون چیه شب امتحان میفرسته میگه فردا امتحانه قشنگ دیوونه شدم از دست معلمش دلم میخواد خفش کنم😡😡

کاربر قدیمی هستم‌( لیلدا)ترکیده🫠

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معلم‌ها به جز پایه اول و دوم که بچه‌ها واقعا قدرت نوشتارشون ضعیف هست،حق ندارن سوال یا تکلیف در فضای شاد ارسال کنن 

این دستور ادارست،چون فعالیت مجازی حساب میشه درحالی که الان کلاس‌ها حضوری هستن

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

معلم کاردرست رو میکنه از اداره بیان بهش گیر میدن به جای خفه کردن معلم رو دستخط و مسوولیت پذیری پسرت کار کن

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 
ببین تنها راهت اینه که شماره پسر زرنگ کلاسو بگیری،از مامانش بخوای عکس بگیره برات بفرسته

کل کلاس همینطوریه بخدا پثلا علوم ۱۸ سوال داره بچه ها جا میمونن مگه چند سالشونه پسر من که۸ساشه 

والا حق داری خفش کنیبچه کلاس سومه دانشجو نیست که انقد سخت میگیره

وقتی اموزش حضوریه و همه بچه ها هستن ارسال تکالیف ممنوعه  از قوانین اگاه بشید بعد اینو اونو خفه کنید 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 
معلم‌ها به جز پایه اول و دوم که بچه‌ها واقعا قدرت نوشتارشون ضعیف هست،حق ندارن سوال یا تکلیف در فضای ...

امسال معلم خواهرزاده ام میفرسته. اینجا ایران هست وهمه چیز به سلیقه ی معلم و...هست

معلم کاردرست رو میکنه از اداره بیان بهش گیر میدن به جای خفه کردن معلم رو دستخط و مسوولیت پذیری پسرت ...

بله بچه باید یاد بگیره پسر منم مینویسه ولی ۱۸تا سوال چه جوریتو۴۵ دقیقه بنویسه از رو تخته معلم باید همون روز سوالا رو بفرسته که مادرا چک کنن که بچه عقب نیوفتاده باشه