2777
2789
عنوان

معلم پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 41 پست
عزیزجان من میگم نره شما میگی بدوش؟!شاید حقِ فعالیت مجازی ندارنگیرم داشته باشن هم باید برن بشینن بعد ...

بیخیال بع قول خودتون پن میگم نره شما میگی بدوش

کاربر قدیمی هستم‌( لیلدا)ترکیده🫠

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم بخدا دیوونه شدم

وواقعا بعضی از معلما هیچ تلاشی نمی‌کنند سر کلاس،و حق الناس مادرا و بچه‌ها گردنشونه،معلمی کار سخت و طاقت فرساس هرکی که اعصابشو نداره نباید از روی اجبار معلم بشه،و با آینده بچه‌های مردم بازی کنه،حتماً برید پیش رئیس مدرسه و از این خانم گلایه کنید چون پسرت از درس زده می‌شه

معلم خواهرزاده ام پنجم هست میفرسته .کاربرگ ها وتکالیف رو .اینجور مادر میفهمه بچه چکار میکنه .پارسال ...

پسر خواهرشوهرمم سومه اونم میفرسته

شاید دستورالعمل اداره و استان و ناحیه اونا متفاوت هست واسه ما غیر مجازهخوبه شاد اومدوگرنه بچه‌ها بی‌ ...

شاید پارسال اجاره نداشتن امسال دارن نمیدونم .ولی برای بچه های دبستان بنظرم لازمه. 

وقتی اموزش حضوریه و همه بچه ها هستن ارسال تکالیف ممنوعه از قوانین اگاه بشید بعد اینو اونو خفه کنید

ممنون بابت اطلاع رسانی 

برای اطلاع بیشترتون باید عرض کنم که هنوزم برای دبستانی ها بیشتر مدارس تکالیف رو ارسال میکنن 

از لحن حرف زدنت خوشم نیومد ریپ نزن روم

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

وواقعا بعضی از معلما هیچ تلاشی نمی‌کنند سر کلاس،و حق الناس مادرا و بچه‌ها گردنشونه،معلمی کار سخت و ط ...

آره واقعا کار سختیه و کار هرکسی نیست بخدا اصن نمونه سوال نمیده برا درس فارسی میزاره شب امتحان میفرسته میگه فردا امتحانه خب مسلمون خدا اینو تو طول هفته میفرستادی با بچه کار کنیم چه جوری تو چند ساعت اینارو تمرین کنه دو درس لغتم حفظ کنه 

شاید پارسال اجاره نداشتن امسال دارن نمیدونم .ولی برای بچه های دبستان بنظرم لازمه.

نسل ما که شاد نبود

نت نبود به این حجم و مدل چیکار میکردیم؟

خیر سیستم‌غلط فقط بچه‌هارو تتبل و بی‌عار بار آورده 

فقط دنبال بهانه هستن تا از زیر کار در برن

دوره ابتدایی فقط بچه‌های پایه اول و دوم نیاز به کمک زیاد دارن

در نهایت بازم تکرار می‌کنم ؛وظیفه معلم نیست که بعد از اتمام تایم کاریش تازه بشینه برای شما تکلیف و کاربرگ بفرسته تو مجازی 

چون کارش فقط در مدرسه هست و لاغیر

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

میفرستن مگه میشه نفرستن دانش آموز اطرافم زیاد دارم میبینم

برا دخترم از سال اول تا الان ک چهارمه، همون اول سال معلم سوالات همه درسا رو میفرسته ک پرینت بگیریم

پارسال معلمش همینطوری بود تایم کلاسم وقتش صرف نوشتن از بین نمیره میتونن با بچه ها تمرین کنن یاد بگیرن

آره واقعا کار سختیه و کار هرکسی نیست بخدا اصن نمونه سوال نمیده برا درس فارسی میزاره شب امتحان میفرست ...

ددیگه وقتی که گزینش آموزش و پرورش صحیح نیست تیجه‌اش میشه درموندگی خانواده‌ها و فراری شدن بچه‌ها از درس و مدرسه

ددیگه وقتی که گزینش آموزش و پرورش صحیح نیست تیجه‌اش میشه درموندگی خانواده‌ها و فراری شدن بچه‌ها از د ...

همون واقعا پسرم قشنگ با گریه میاد میگه باز جا موندم از سوالا😡