پسرم کلاس سوم معلمشون سوالارو سر کلاس میگه بنویسن بعد پسرم دستش کنده جا میمونه هم بدخطه بعد معلمش سوالارو نمیفرسته میگه بچه سر کلاس باید بنویسه من سر کلاس میگم خب بچه ها که جا میمونن چکار کنن فقط پسر من نیست بیشتر بچه های کلاس بدون سوالن معلمش هر چی پیام میدیم میخونه ولی جواب نمیده یا مثلا امتحان نگارش نمونه سوال تو کل هفته نمیده که بدونیم سوالاشون چیه شب امتحان میفرسته میگه فردا امتحانه قشنگ دیوونه شدم از دست معلمش دلم میخواد خفش کنم😡😡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
معلم خواهرزاده ام هم نمیفرستاد میگفت مسئولیت پذیر بار بیان .ولی خوب مادر که باید بدونه مشق چیه چجور نظارت کنه .همه التماس همدیگر رو تو گروه میکردن که مشق و امتحان چیه
معلم کاردرست رو میکنه از اداره بیان بهش گیر میدن به جای خفه کردن معلم رو دستخط و مسوولیت پذیری پسرت ...
بله بچه باید یاد بگیره پسر منم مینویسه ولی ۱۸تا سوال چه جوریتو۴۵ دقیقه بنویسه از رو تخته معلم باید همون روز سوالا رو بفرسته که مادرا چک کنن که بچه عقب نیوفتاده باشه