2777
2789
عنوان

کلاهبرداری نورابل

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 71 پست
الان چک کردم نماد اعتماد دارن و حتی باطل هم نشده هر روز هم کد پیگیری گذاشتن یک ستاره هستن ولی کلاه ب ...

این کامنتتو پاک کن 

منتظرم

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

یاد گرفتی گلم ؟ حالا بگرد دنبال اون کامنتم که گفته بودم فکر دوا درمونت باش

کامنتای اولتو پاک کن منتظرم

گفتم زوال عقل داری زیر ۳دقیقه همه میتونن پاک کنن

کامنتای اولتو پاک کن

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد گرفتی گلم ؟ حالا بگرد دنبال اون کامنتم که گفته بودم فکر دوا درمونت باش

بعدشم بچه من اصلا حرفی از کامنت تو نزدم

کامنتای منو نمیتونی پاک کنی اسکرین شاتمو

هرکسی نورابل و سرچ بزنه اولین جا اینجارو میاره

بشینید گریه کنید

برو عزیزم خدا روزیتو جای دیگه حوالع کنه گدا بازی رو بزار کنار

خداروشکر روزیم با آدمای شیاد وکلاهبردار یه جا نیست!

خیلی داری فشار میخوری 

سکته نکنی یه وقت این عقل نصف ونیمه اتم بره

سلام، من هم از تیرماه بارها از سایت نورابل خرید کردم، ولی سفارشات تیر و مرداد و شهریور رو که سفارشات زیادی بودن نفرستادن و چند روز پیش سفارش مهرماهم که فقط ۲ عدد شال بود رو فرستادن! احساس میکنم کارشون توهین به شعور آدمه، اون سفارشی که کم بود رو فرستادن که فقط بگن ما می فرستیمت و سرتون کلاه نمی داریم که ما دوباره خرید کنیم! من تا امروز کلی خرید ازشون کردم، نمی دونم به کجا باید شکایت کنم، اگه مهاجرت کنه و بذاره بره خارج می میخواد جوابگو باشه؟ برای خودم متاسفم که به فروشگاه‌های اینترنتی اعتماد میکنم و پولمو حروم میکنم😔

من تاحالا چهار بار بهشون سفارش دادم و ارسال شده 

آخرین سفارشی که ارسال کردن مربوط میشه به سفارش ۲ بهمن من ، که اواسط اردیبهشت ارسال شد 

از ۲۶ مرداد تا اواخر آذر بازم بهشون سفارش دادم ولی ارسال نشده 

سفارشای من فقط شال بودن 

اما تازگی چیزای دیگه هم سفارش دادم 

خیلی دلم میخواد بدونم کسی غیر از شال چیزی دیگه سفارش داده که براش بیارن؟

خیلی شک برانگیزه

اره منم قبلا سفارش دادم رسیده دستم، الان ۱۵۰ روزه هنوز ارسال نکردن

۱۵۰ روز کاری ؟ بدون حساب پنجشنبه و جمعه و تعطیلی ها ؟ 

من ۲۶ مرداد سفارش دادم سه شنبه میشه ۹۰ روز کاری 

منتظرم سه شنبه بشه باز برم پیام بدم 

البته ۲۶ مرداد فقط شال سفارش دادم 

خدا می‌دونه کیف و کفش و ساعت و ماگا کی بیاد یا اصلا بیاد یا نیاد 

سلام منم مرداد و شهریور و مهر و آبان زیاد خرید کردم هیچکدوم نرسیده پیام دادم بهشون گفت دی می‌فرستیم ...

آره سفارشای منو دوستامم که تو مرداد بود گفتن اواخر آذر میرسه ولی خبری نشد 

سفارشای یکی دیگه از دوستام که مقدارش کمتر بود ی ماه پیش رسید

خیلی عجیبه

الان چک کردم نماد اعتماد دارن و حتی باطل هم نشده هر روز هم کد پیگیری گذاشتن یک ستاره هستن ولی کلاه ب ...

درسته نباید انتظار کیفیت عالی داشته باشیم 

ولی قیمت اصلی بالاست 

تخفیف میزنه و قیمتش کم میشه 

پس ما انتظار کیفیت قیمت اصلی رو داریم

خودش حتی توی توافقنامه سایت نوشته که جنسا چندین بار چک میشن و خیالمون باید از بابت کیفیت راحت باشه

اگر از همون اول قیمت شالها ۱۲ تومن بود بله نباید انتظاری بیشتر از این ازش داشته باشیم 

اولا من یک کاربر عادی هستم طرفدار نورابل هم نیستم فقط چک کردم هم نماد اعتماد دارن هم ارسالی درضمن ای ...

ولی دیگه انقد شورشو در نمیارن که اول تا اخرشون دروغ باشه ی سلام راست هم از دهنشون در نیاد 

ی چیز جدید یادگرفتن عین بچه های دوساله شورشو در آوردن دروغ پشت دروغ حتی لینک می‌زاره میگه مدارس تعطیل شد 😂😐میگه کیف پول همه رو شارژ کردم😂😐میگه دارم مهاجرت میکنم 😐😂 خداحافظی می‌کنه 😐😂هرروز هرروز 

تبلیغات و شیوه جذب مشتری هم حدی داره 

زشته بخدا 

خنده دار شمایید که آنتی نورابل هستید من شنیدم اسم اینجارو و راجبش سرچ کردم و هیچ کجا بجز نینی سایت ک ...

به اونی که می‌ترسه نونش آجر بشه بگید مدیریت و اخلاق حرفه ای یاد بگیره بعد گله کنه بگه چرا نونم آجر شد

اولا شما خیلی انسان بی شخصیتی هستی از طرز صحبت کردنت مشخصه دوما دیدم تبلیغاتشو راجبش میخواستم بدونم ...

از وقتی کلاهبرداری هاش فاش شده دیگه تبلیغی دست مردم نمی‌ده و بلاگر های مطرح قبولش نمیکنن چون تبلیغات خودشون زیر سوال می‌ره 

اینم ی دروغ دیگه

من دیدم سایتشو خودش گفته ارسال از ۶۰ تا ۱۹۰ روز طول میکشه بعدش چرا تماس نگرفتید؟

۶۰ تا ۹۰ روز کاری برای شالها 

من به شخصه خودم تماس گرفتم چهل دقیقه فقط می‌گفت شما نفر اول لیست صف انتظار هستید 

مسخره کردن آدمو