2777
2789
عنوان

کلاهبرداری نورابل

1678 بازدید | 71 پست

کسی هست اینجا از نورابل خرید کرده باشه؟

پارسال خرید داشتم اوکی بود، طبق روال ارسال میشد، امسال ۱۵۰ روزه پیش سفارش دادم نفرستادن، زنگ زدم و پیام هم دادم ولی جواب نمیدن

میخواستم ببینم بنظرتون منتظر باشم یا برم شکایت کنم؟

عزیزم من ۱۰ مرداد سفارش دادم ۱هفته پیش رسید

تو قسمت پرداختم میزنه ۶۰ تا ۹۰ روز شایدم بیشتر طول بکشه

ولی در کل خرید نکنید به نفعتونه جنسش آشغاله 

به درد دستمال میخوره

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نورابل ائن اوایل خیلی خوب بود من از یکی از پیجای معتبر اینستا فالوش کردم اما بعد شنیدم داره کلاهبرداری میکنه 

من اون موقعه شال گرفتم ازش 

بعدش شد اکسسوری و عینک الان میدونم تو اینستا حتی پیج زدن که کلاهبرداری شده و عدم رضایت دارن همه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

عزیزم من ۱۰ مرداد سفارش دادم ۱هفته پیش رسیدتو قسمت پرداختم میزنه ۶۰ تا ۹۰ روز شایدم بیشتر طول بکشهول ...

اره منم قبلا سفارش دادم رسیده دستم، الان ۱۵۰ روزه هنوز ارسال نکردن

سلام منم مرداد و شهریور و مهر و آبان 

زیاد خرید کردم 

هیچکدوم نرسیده 

پیام دادم بهشون گفت دی می‌فرستیم 

دیروزم یکی از سفارشام که فقط ۲ تا شال پاییزه بود 

برام پیامک اومد تحویل به پست شده 

۱۵ مهر سفارش زده بودم 

ولی تو کد رهگیری هایی که فرستادد هم نبودم 

کلی سفارش دارم از مرداد انگار نه انگار

سلام بچه ها من قبل عید خرید زدم بعد چهار ماه نفرستاد منم هم به نماد اعتماد الکترونیکی هم زرین پال تیکت زدم به قسمت شکایت ها 

از زرین پال که اون موقع درگاه پرداخت شون بود و شکایت کردم (رایگان تو سایت زرین پال)، مجبور شدن پولمو پس بدن که برا درگاهشون مشکلی پیش نیاد

بعد 6 ماه ام از نماد اعتماد بهم زنگ زدن منم بدشونو گفتم

سفارش من فکر کنم قرار بود نهایتا سه ماهه برسه ولی بعد چهار ماهم نرسید منم از حلقشون کشیدم بیرون پولمو 

الان چک کردم نماد اعتماد ندارن جیگرم حال اومد

ولی متاسفانه اشغالا درگاهشونو هی عوض میکنن و الان انگار ایران کیشه

سلام بچه ها من قبل عید خرید زدم بعد چهار ماه نفرستاد منم هم به نماد اعتماد الکترونیکی هم زرین پال تی ...

الان چک کردم نماد اعتماد دارن و حتی باطل هم نشده هر روز هم کد پیگیری گذاشتن یک ستاره هستن ولی کلاه بردار فکر نمیکنم شالی که میخری ۱۲, تومن انتظار کیفیت شال ۵۰۰ تومنی نباید داشته باشی واقعا بخاطر قیمت خیلی خیلی پایینش تعداد سفارش هاش بالاست منطقیه دیر بفرسته دفترش کوچیک و تعداد اعضا کمه 

عزیزم من ۱۰ مرداد سفارش دادم ۱هفته پیش رسیدتو قسمت پرداختم میزنه ۶۰ تا ۹۰ روز شایدم بیشتر طول بکشهول ...

شالی که خریدید نهایتا ۱۲۰ هزار تومن انتظار کیفیت فضایی نداشته باشید لطفاً 

شالی که خریدید نهایتا ۱۲۰ هزار تومن انتظار کیفیت فضایی نداشته باشید لطفاً

عزیز جان من شال پیارسال ازشون خریدم ۲۸۰ تومن!زمانی که همه شال هاشون ۵۰ تومن بود

اون هم کیفیت خوبی نداشت!

من از بازار تهران شال خریدم ۴۵ تومن عید حتی آخ هم نگفته!

انقدر به شعورمون توهین نکنید

البته با ۲تا پست که هر ۲ طرفداری از نورابل کلاهبرداره که حتی الهام حسینی هم استوری گذاشت کلاهبردارن 

و هزار تا شاکی داره و هرروز میگه این حراج آخر وخداحافظیه و دروغ میگه 

معلومه با چه هدفی عضو شدین و کی هستید!

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

عزیز جان من شال پیارسال ازشون خریدم ۲۸۰ تومن!زمانی که همه شال هاشون ۵۰ تومن بوداون هم کیفیت خوبی ندا ...

اولا من یک کاربر عادی هستم طرفدار نورابل هم نیستم فقط چک کردم هم نماد اعتماد دارن هم ارسالی درضمن این یک شیوه تبلیغاتیه همه جای دنیا هم هست درضمن الهام حسینی رو من اصلا نمیشناسم ولی میدونم که هم ارسالی دارن هم نماد اعتماد شما نظر دادی منم نظر دادم متاسفم که جنبه انتقاد ندارید 

اولا من یک کاربر عادی هستم طرفدار نورابل هم نیستم فقط چک کردم هم نماد اعتماد دارن هم ارسالی درضمن ای ...

اینکه ۱ساعت پیش عضو شدی و صاف اومدی تو تاپیک ۴روز پیش نظر دادی و راجع به ک لاهبردار دفاع کردی عجیب نیست اصلا کاملا عادیه😄

انقدر خنده دارید که

اینکه ۱ساعت پیش عضو شدی و صاف اومدی تو تاپیک ۴روز پیش نظر دادی و راجع به ک لاهبردار دفاع کردی عجیب ن ...

خنده دار شمایید که آنتی نورابل هستید من شنیدم اسم اینجارو و راجبش سرچ کردم و هیچ کجا بجز نینی سایت که شده پاتوق آنتی ها چیز بدی نبود حتی قصد سفارش هم نداشتم ولی چرا ناروا تهمت میزنید به یک نفر و نونش رو اجر میکنید؟ مریض هستید قطعاً