2777
2789
عنوان

کلاهبرداری نورابل

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 71 پست
اینکه ۱ساعت پیش عضو شدی و صاف اومدی تو تاپیک ۴روز پیش نظر دادی و راجع به ک لاهبردار دفاع کردی عجیب ن ...

و شمایی که ادعات میشه شال ۲۸۰ تومنی خریدی بهت نمیخوره از بازار شال ۴۵ تومنی بخری و انقد بمونه یکی از حرفات دروغه یا اینکه حاضری ۲۸۰ تومن هزینه کنی یا اینکه شال ۴۵ تومنی از شال ۲۸۰ تومنی بهتره 

خنده دار شمایید که آنتی نورابل هستید من شنیدم اسم اینجارو و راجبش سرچ کردم و هیچ کجا بجز نینی سایت ک ...

ببین جدا خیلی بیچاره وخنده داری

اولش میگی خرید نکردم سرچ کردم نماد اعتبار داشت

بعد میگی من سرچ کردم

چیو سرچ کردی!

دیوانه ای چیزی هستی وقتی خرید نداشتی میای نظر میدی؟!

تو اینستا براش پیج زده بودن و گذاشته بودن

پرونده هاش هنوزم تو فتا هستش!

حسابش مسدود شده کامنتاشو لمیتد کرده و کامنتارو پاک میکنه 

و رسما ۵ ماه ۶ماه طول میکشه جنس بفرسته اونم یه آشغال که به درد سطل زباله هم نمیخوره!

هرکسی شک داشته باشه من حساب کاربریمو میزارم تو نورابل که از ۲سال پیش ازش خرید کردم و گفت ۸روزه میفرستم دقیقا ۲ماه طول کشید بفرسته

الانم یکی از آشغال هاشو بعد ۴ماه فرستاده یکیشم نفرستاده

حالا برو تا صبح گریه کن:))))

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

و شمایی که ادعات میشه شال ۲۸۰ تومنی خریدی بهت نمیخوره از بازار شال ۴۵ تومنی بخری و انقد بمونه یکی از ...

ببین من هم شال ۶۰۰ تومنی دارم که همین ماه پیش خریدم

بخوای عکسشم میزارم 

هم شال ۵۰ تومنی 

ربطی هم بهمدیگه نداره واقعا چرت و پرت میگی

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

ببین جدا خیلی بیچاره وخنده داریاولش میگی خرید نکردم سرچ کردم نماد اعتبار داشتبعد میگی من سرچ کردمچیو ...

اولا شما خیلی انسان بی شخصیتی هستی از طرز صحبت کردنت مشخصه دوما دیدم تبلیغاتشو راجبش میخواستم بدونم سوما امکان نداره پرونده ای توی فتا باشه پیج و حسابش مسدود نشده باشه چرا دروغ و چرت و پرت میگی حرفات سر و تهش باهم نمیخونه اولین چیزی که از طرف میگیرنذسایتشه بعد نماد اعتماد واقعا ادم خنده داری هستی حتی دروغم نمیتونی بگی بدترین دروغت هم اینه میگی من ۲۸۰ تومن پول شال دادم فکر میکنم انسان گدایی هستید خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه

امروز ۲۵ آذر هنوز منتظر ارساله!

بله ما آنتی نورابل هستیم:)))))

اولا شما خیلی انسان بی شخصیتی هستی از طرز صحبت کردنت مشخصه دوما دیدم تبلیغاتشو راجبش میخواستم بدونم ...

ببین ۲۸۰ تومن پول شال درخت گیلاسشو دادم 

اون زمانی که با جعبه صورتی ارسال میکرد

بخوای عکسشم میزاره

دقیقا فروردین ۱۴۰۱ بود !

انقدر خشکه که رو سر واینمیسته !

امروز ۲۵ آذر هنوز منتظر ارساله!بله ما آنتی نورابل هستیم:)))))

اسکرین شاتتون چرا ساعت نداره و تاریخ لطفاً ساعت و تاریخ هم بزارید مگه ممکنه این همه شاکی و پلیس فتا هیچ کارب نکنه و دوسال باشع نماد اعتماد داشته باشن و باطل نشدع باشه؟

من دیدم سایتشو خودش گفته ارسال از ۶۰ تا ۱۹۰ روز طول میکشه بعدش چرا تماس نگرفتید؟

اولا که ۱۹۰ روز نبود و ۱۲۰ روز بود چیزی که من امضا کردم ودیدم!

الان نمیدونم تغییر داده یا نه

دوما هیچکدوم از خط ها پاسخگو نیستن 

سوما میگن ارسال میشه

شال تابستونی تو زمستون به درد کی میخوره!

ببین ۲۸۰ تومن پول شال درخت گیلاسشو دادم اون زمانی که با جعبه صورتی ارسال میکردبخوای عکسشم میزارهدقیق ...

ندیدم اینایی که میگین من اصلا آشنایی ندارم باهاشون صرفاً تبلیعاتشو دیدم از تلگرام و ارسالی هاش 

اسکرین شاتتون چرا ساعت نداره و تاریخ لطفاً ساعت و تاریخ هم بزارید مگه ممکنه این همه شاکی و پلیس فتا ...

بفرمایید اینم ساعت

والا گوشی من تاریخ نداره بالاش

اولا که ۱۹۰ روز نبود و ۱۲۰ روز بود چیزی که من امضا کردم ودیدم!الان نمیدونم تغییر داده یا نهدوما هیچک ...

کارخونه دارن که الان من دیدم عضو سایتشون ۵۰۰ هزار نفر بود یهنی نیم میلیون نفر کلا ده نفر هم براشون کار می‌کنه تایم ارسال طولانی باشه طبیعیه تلگرامشو ببین فاکتور های خیلی طولانی زدن همه که 

ندیدم اینایی که میگین من اصلا آشنایی ندارم باهاشون صرفاً تبلیعاتشو دیدم از تلگرام و ارسالی هاش

منم شمارو بابت اینکه منو دروغگو خطاب کردی هرگز حلال نمیکنم🙂‍↕️🙂‍↔️

فقط این اسکرین شات هارو هم گذاشتم صرفا واسه کسایی که تاپیک وبعدا میبینن و بدونن دروغگو کی هستش:)

منم شمارو بابت اینکه منو دروغگو خطاب کردی هرگز حلال نمیکنم🙂‍↕️🙂‍↔️

فقط این اسکرین شات هارو هم گذاشتم صرفا واسه کسایی که تاپیک وبعدا میبینن و بدونن دروغگو کی هستش:)

کارخونه دارن که الان من دیدم عضو سایتشون ۵۰۰ هزار نفر بود یهنی نیم میلیون نفر کلا ده نفر هم براشون ک ...

دوست عزیز نمیدونم دنبال چی هستی

آدم قدری که توان ارسال داره سفارش قبول میکنه نه هرچقدر که بقیه سفارش بدن!

این اصلا طبیعی نیست که ۵ ۶ ماه منتظر بزار بقیه ارو تا سفارش یه مدل به حدی برسه که بره براش پارچه بخره وتازه بده چاپ کنن!

اینم نوع کلاهبرداری که پول مردم و ۵ ۶ ماه نگه داره!