2777
2789
عنوان

درسته که میگن رابطه جنسی علاقه بین زن و مرد و زیاد می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4094 بازدید | 158 پست
چرا همیشه شاکی بوده میگه تو مریضی !!!تو احساس نداری !!ولی خب من دست خودم نیست،،، سردم ،،،،چیکار کنم ...

به نظر منم سردی و گرمی ذاتی هست،اینکه میگن فلانی بره دکتر یا گرمی بخوره ....الکیه یا فوقش موقتی جواب میده،مرد و زنی که سردن دیگه مدلشونه و همیشه سرد میمونن،ولی طرف مقابلشون خداییش گناه داره اذیت میشه

چرا همیشه شاکی بوده میگه تو مریضی !!!تو احساس نداری !!ولی خب من دست خودم نیست،،، سردم ،،،،چیکار کنم ...

من برای همسر سابقم این شکلی بودم چون خیلی اذیتم میکردن حسمو کامل از دست داده بودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر خوب ،کاش منم گرم بودم ،فکر می کنم چون سردم همسرم بداخلاق می سه

نمیدونم بیشتر موقع ها ازدستم فراری میشه چون توقعم ازش تو رابطه میره بالا و اون بدنش نمیکشه و جوابگو نمیشه بعدش ناراحت میشه احساس میکنم سرخورده میشه منم از اونموقع دیگ ب روم نمیارم حتی اگ دلمم بخواد دیگ بهش نمیگم

منو شوهرم خیلی عاشق همیم ولی متاسفانه شوهرم هفته ای یکبار درخواست رابطه داره

نمیدونم چرا اینجوریه اصلا چیزایی که خانومای دیگه میگن من تجربه نکردم

تیپ و قیافمم خیلی خوبه

ممکنه به خاطر سنش باشه؟

۳۸ سالشه

به نظر منم سردی و گرمی ذاتی هست،اینکه میگن فلانی بره دکتر یا گرمی بخوره ....الکیه یا فوقش موقتی جواب ...

دقیقا بنظر من ذاتی و ارثی هست و همچنین خانواده ای که توش بزرگ میشیم؛!

من احساس میکنم ارثی هست و همه خانواده سرد هستیم ،،،

به دارو و گرمی و این چیزا نیست 

دبگه ما خودمون هم گناه داریم اینکه همش بخوان بهمون بگن که آره تو سردی و مریضی و فلان ،،،یا اینکه همش بخوایم رابطه زورکی انجام بدیم و نقش بازی کنیم !!

و همش احساس کنیم که مقصر ما هستیم و ایرادی داریم 

کاش میشد با این مساعل تو کشور راحت تر برخورد می‌شد و زوج ها قبل ازدواج صحبت کنن و مشاور برن 

دقیقا بنظر من ذاتی و ارثی هست و همچنین خانواده ای که توش بزرگ میشیم؛!من احساس میکنم ارثی هست و همه خ ...

اره این موضوع خیلی مهمه و کاش،قبل ازدواج یه جوری مشخص بشه،خدا رو شکر منو شوهرم ازین لحاظ مشکل نداریم و مثل همیم

من برای همسر سابقم این شکلی بودم چون خیلی اذیتم میکردن حسمو کامل از دست داده بودم

من کلا آدم سردی هستم 

حتی مجردیم هم یادم میاد ،،،حتی اکه حالم هم خوب باشه بازم چندماه یه بار هم دلم نمی‌خواد 

مخصوصا اگه شرایط روحیم هم خوب نباشه و مشکل داشته باشم که دیگه به کل زده میشم و متنفر 

دلیلش تجاوز یا سواستفاده ج تو بچگی تون نیست؟ میتونی جواب ندی عزیزم ولی به‌ فکر کن قطعا دلیل داره و وقتی دلیلش رو گدا کنی درمان میشی حتما،همسرت حق داره و شما باید دنبال حل مشکلت باشی 

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
منو شوهرم خیلی عاشق همیم ولی متاسفانه شوهرم هفته ای یکبار درخواست رابطه دارهنمیدونم چرا اینجوریه اصل ...

اصلا مقایسه نکن،شاید انقد خوب تو رابطه سیراب میشه که دیگه زود به زود نیاز پیدا نمیکنه، مثال میزنم فکر کن شما صبحانه یه حلوای مقوی بخوری بیشتر سیر نگهت میداره یا مثلا یدونه خرما با چای؟ منظورم کیفیت رابطه هست، گاهی دلیلش اینه گاهی مشغولیت فکری و کاری و خستگی و بنظرم هفته ای یبار نرماله و کم نیست

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

زیاد می کنه اما به تنهایی بدون عدم تفاهم نمی دونه یه زندگی رو درست کنه.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

اصلا مقایسه نکن،شاید انقد خوب تو رابطه سیراب میشه که دیگه زود به زود نیاز پیدا نمیکنه، مثال میزنم فک ...

اخه فکر نمی‌کنم نرمال باشه

ببین بقیه هم چیزای دیگه ای میگن

ولی همسر من کلا از همون اولم زیاد تشنه ی رابطه نبود

باز تو عقد بهتر بود ولی الان اونقدر هیجان نداره