من کاملا برعکسم و شدیدا گرم ولی همسرم بشدت سرد(ولی مقصر نیست بخاطر حوادثی که تو زندگی براش پیش اومد اینطور شد) ولی خداروشکر مشکل خاصی نداریم. بهش گفتم و همسرم از طریق دیگه نیازها رو حل میکنه و به نظرم تنها راهش گفتگو هست.من درباره این موضوع چون روم نمیشد براش نامه نوشتم به همراه یک گل که اصلا در اون نامه غر و سرزنش نبود صرفا خواسته م بود با محبت و بهش گفتم بازم همه جوره عاشقش هستم ولی همسرم بعد این قضایا خیلی حواسش هست
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من که فک کنم شوهرم دچار بحران سی سالگی شده فقط به رابطه فک میکنه به قول دوستمون در هر جا و مکانی در هر شرایطی حتی بعضی وقتا دخترمو میفرسته خونه مادرشوهر یا مامانم همشم قربونت صدقه میره آیا این دلیل نمیشه که رابطه عشق و علاقه رو بیشتر میکنه
واقعا خوشحالم که مشکلتون با گفتگو و روش بسیار خوب حل شدهخوشحالم دور از جون بحای خیانت گشتین و راه حل ...
ممنونم عزیزم ❤️منم خوشحالم که دوستای خوبی مثل شما در نی نی سایت هستن که باعث آرامش بیشتر به خانواده میشن. ممنون برای حضورتون دوست عزیزم ❤️ان شاء الله همیشه سلامت باشین.