2777
2789
عنوان

درسته که میگن رابطه جنسی علاقه بین زن و مرد و زیاد می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3680 بازدید | 157 پست
اخه فکر نمی‌کنم نرمال باشهببین بقیه هم چیزای دیگه ای میگنولی همسر من کلا از همون اولم زیاد تشنه ی را ...

تو عقد اکثرا هیجان بیشتری دارن بازم اگر فکر میکنی نرمال نیست با یه مشاور صحبت کن

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

من کاملا برعکسم و شدیدا گرم ولی همسرم بشدت سرد(ولی مقصر نیست بخاطر حوادثی که تو زندگی براش پیش اومد اینطور شد) ولی خداروشکر مشکل خاصی نداریم. بهش گفتم و همسرم از طریق دیگه نیازها رو حل میکنه و به نظرم تنها راهش گفتگو هست.من درباره این موضوع چون روم نمیشد براش نامه نوشتم به همراه یک گل که اصلا در اون نامه غر و سرزنش نبود صرفا خواسته م بود با محبت و بهش گفتم بازم همه جوره عاشقش هستم ولی همسرم بعد این قضایا خیلی حواسش هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کاملا برعکسم و شدیدا گرم ولی همسرم بشدت سرد(ولی مقصر نیست بخاطر حوادثی که تو زندگی براش پیش اومد ...

واقعا خوشحالم که مشکلتون با گفتگو و روش بسیار خوب حل شده

خوشحالم دور از جون بحای خیانت گشتین و راه حلش رو پیدا کردین

خوشحالم بخاطر هم جنس های عزیزی مثل شما ک عشق و محبت رو به خانواده تقدیم میکنند

خوشبخت باشی

من که فک کنم شوهرم دچار بحران سی سالگی شده فقط به رابطه فک می‌کنه به قول دوستمون در هر جا و مکانی در هر شرایطی حتی بعضی وقتا دخترمو می‌فرسته خونه مادرشوهر یا مامانم همشم قربونت صدقه می‌ره آیا این دلیل نمیشه که رابطه عشق و علاقه رو بیشتر می‌کنه 

واقعا خوشحالم که مشکلتون با گفتگو و روش بسیار خوب حل شدهخوشحالم دور از جون بحای خیانت گشتین و راه حل ...

ممنونم عزیزم ❤️منم خوشحالم که دوستای خوبی مثل شما در نی نی سایت هستن که باعث آرامش بیشتر به خانواده میشن. ممنون برای حضورتون دوست عزیزم ❤️ان شاء الله همیشه سلامت باشین.