2777
2789
عنوان

درسته که میگن رابطه جنسی علاقه بین زن و مرد و زیاد می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4073 بازدید | 158 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی؟چرا؟

دیدی یه دختر وپسر میگن مثلا عاشق هم شدن ؟اینا عطش دارن نسبت به هم جونشون برا هم در میره کافیه چند بار س ک س کنن تا ببینیم چند مرده حلاجن عشق زمانی خودشو نشون میده که س ک س داشته باشن مشکلات هم بیاد اما مشکلات باعث نشن این عشق از بین بره اتفاقا تو مشکلات بیشتر بچسبند به هم بیشتر هوای هم و داشته باشن  نمیدونم چقدر متوجه منظورم شدی

من در صورتیکه مرتب با خانواده اش رفت و آمد داشته باشم، همه چیز اوکی عست حتی رابطه هم داره فقط کافیه ...

پس اینجا رابطه یک ابزار تنبیه شده

در اولویت ایشون رابطه خانوادگی هست

دقیقا نمونه اش رو توی فامیل داریم

خانم زیبا خوش هیکل خانه دار هنرمند شوخ و جذاب. کافیه با همسرش که هرررر روز میخواد به مامانش سر بزنه، یک روز نره

این آقا چنان از دست این خانم عصبانی میشه که انگار داره با یک چوب خشک زندگی میکته

نه عزیزم، اینطور نیست

کاملا همین جوریه اگر اینجوری نباشه تمام دختر پسرا که میگن ما عاشق طرفمونیم همشون عاشقن اینا کافیه چند مدتی با هم زندگی کنن س ک س کنن اگر مشکلات رابطمون وخراب نکرد عاشقن  

پس بیشتر اون هیجان بدون س ک س هست که فکر می‌کنیم عاشقیم وقتی ازدواج میکنی تازه میفهمی عشق چیه وقتی حتی از نظر جنسی فول فولی اصلا میلی به س ک س نداری ولی میبینی چقدر دوسش داری چقدر برات مهمه چقدر جونت براش در میره

دقیقا

اینکه میگن ایشون 

صدرصد منظورش عشقی که هواهوس هست 

وگرنه عشق  واقعی و پاک اینطوری نباید باشه 

بایید عاشق خود طرف باشی،،،،عاشق شخصیتش و همه چیش

((((بعدش  ممکنه رابطه جنسی به دوام عشق کمک کنه )))

خب پس شما که باید اینارو دوره کرده باشیاگه رابطتون کم شده به نظر تراپیست احتذام بزار و رابطتتون و بی ...

آخه من فکر نمی کنم موضوع فقط رابطه باشه

به آینه بنگر، منجی در آینه است