2777
2789
با چی ؟ حتما افسرده بوده یا یه درد خیلی بزرگ داشته

اومد سرکارش

بخش رو تحویل گرفت

روپوش سفیدشو پوشید

رفت یه دلستر خنک هم گرفت

اومد با قرص برنج خورد

یهو حالش بد میشه افت فشار تهوع...

لحظات آخر پشیمون میشه و کمک میخاد از همه ولی دیر بوده

خیلی دلم کباب شد براش

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرم ازدنیارفتن بعدازاون همه چی برام بی معنی شده همه چی حتی ۷ماهه به زورازتختم بلندمیشم !

منم مثل توام همسرم از دنیا نرفته جدا شدم اما کلا دیگه هیچی برام اهمیت و معنی نداره و منم اصلا از تختم بیرون نمیام دوستان میگن برو روانشناس 

اومد سرکارشبخش رو تحویل گرفتروپوش سفیدشو پوشیدرفت یه دلستر خنک هم گرفتاومد با قرص برنج خوردیهو حالش ...

میگن خیلی دردناکه مرگش درسته با قرص برنج شما دیدی که مادر بیمارستانی ؟ درسته چند ساعت طول می‌کشه ؟

سایت ای سنج تست میلیون ۴. جواب هام کاملا صادقانه بود. چی ازش دستگیرت میشه؟ . میترسم برم

وا عزیزم تست ب این گرونی دادی  حالا برا درمانم برو 

راستش من باشم ب یه تست اکتفا نمیکنم و رو خودم عیب نمیذارم

چ مشکلی داری ک زده اختلال شخصیت؟

بقیه باهات مشکل دارن؟  تاحالا کسی بهت اعتراض کرده ک چقد شخصیت بدی داری  هربار ی جوری  مودی هستی و اینا؟

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

همسرم ازدنیارفتن بعدازاون همه چی برام بی معنی شده همه چی حتی ۷ماهه به زورازتختم بلندمیشم !

بچه نداری ؟

منم مثل توام همسرم از دنیا نرفته جدا شدم اما کلا دیگه هیچی برام اهمیت و معنی نداره و منم اصلا از تخت ...

کاش جدامیشدم اون موقع برام قابل هضم بود اون موقع میتونستم ازش متنفربشم میتونستم ادامه بدم ولی شب خابید صب رفتم بیدارش کنم نشدکه نشد ساعت هااجازه ندادم کسی بهش دست بزنه سرش روپاهای خودم بود حتی اورژانس که اومد دوساعت طول کشیدتاتونستن ازمن جداش کنن فقط میگم چیزی نشدع بخاطرمنوپسرم ولمون نمیکنه میادپیشم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
وا عزیزم تست ب این گرونی دادی حالا برا درمانم برو راستش من باشم ب یه تست اکتفا نمیکنم و رو خودم عیب ...

میتونم بهت درخواست بدم عزیزم؟ تا برات کامل توضیح بدم

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

کاش جدامیشدم اون موقع برام قابل هضم بود اون موقع میتونستم ازش متنفربشم میتونستم ادامه بدم ولی شب خاب ...

خدا صبرت بده عزیزم برای منم مشکلاتم فقط جدایی نیست 

خیلی دلم گرفت چقدر صحنه ای که گفتی تلخ بوده خدا صبرت بده به خاطر بچت سعی من حتما بری روانشناس 

خیلی سخته حقداری