بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم مثل توام همسرم از دنیا نرفته جدا شدم اما کلا دیگه هیچی برام اهمیت و معنی نداره و منم اصلا از تخت ...
کاش جدامیشدم اون موقع برام قابل هضم بود اون موقع میتونستم ازش متنفربشم میتونستم ادامه بدم ولی شب خابید صب رفتم بیدارش کنم نشدکه نشد ساعت هااجازه ندادم کسی بهش دست بزنه سرش روپاهای خودم بود حتی اورژانس که اومد دوساعت طول کشیدتاتونستن ازمن جداش کنن فقط میگم چیزی نشدع بخاطرمنوپسرم ولمون نمیکنه میادپیشم!
از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
وا عزیزم تست ب این گرونی دادی حالا برا درمانم برو راستش من باشم ب یه تست اکتفا نمیکنم و رو خودم عیب ...
میتونم بهت درخواست بدم عزیزم؟ تا برات کامل توضیح بدم
ارتودوکس☦❤ 👩⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟 به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤