2777
2789

یکیش به خاطر ترسوندن شوهرش 

دومیشم وضعیته مالی اقا بودن

سومیشم نا معلوم

انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊                                     شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ                                                                          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موفق،نه (از اشناها)ناموفق خودم دوبار،بله

من سایر پنج شش مورد موفق دیدم 

سه تاشون دار زدن بود 

یعنی میشناختم طرف رو 

دو تاشون از بلندی البته اینا ک 

میگم همشون فامیل نبودن ها از آشناهای همسایه ها 

یا همسایه خودمون 

نه ندیدم

فقط شنیدم یکی از همکارای قبلیم خودکشی کرده از دست شوهرش

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
موفق بود ؟ با چی ؟

همشون موفق

انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊                                     شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ                                                                          
خداروشکر تو اطرافیانم نبوده ولی خب چندنفر بود که دورادور میشناختم متاسفانه یه خانوم تازه عروس ،،خودش ...

اره منم دورتردو خیلی ها رو دیدم همه هم موفق اما دوتاشون رو از نزدیک میشناختم دوست خانوادگی بود یکی هم همسایه

یه دختر خانم تو فامیل ما بخاطر اینکه خواهر کوچکتر از خودش زودتر از اون ازدواج کرده بود دست به خودکشی زد ولی نافرجام موند نجاتش دادند

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
همشون موفق

اولی خودسوزی 

دومی و سومیم خودشون رو دار زدن