2777
2789

۷ ساله گواهینامه دارم  

دیگه دوسه هفته بود تقریبا ۶،۷ بار شبا با شوهرم میرفتیم تمرین یه ساعت 

دیشب تصمیم گرفتم امروز خودم بچه هامو ببرم مدرسه،بالاخره تونستم 😍😍از مسیری هم رفتم که ترس داشتم و دو دل بودم که برم یا نه حتی تصمیم گرفتم از جای دیگه برم ولی رفتم و شد حتی یبار هم خاموش نکردم یا هول نشدم😍باورم نمیشه تونستم تنها بدون دخالت کسی رانندگی کنم خیلی خوشحالم 😍😭

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین عزیزمممم🥰😍

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
قربونت مرسی ❤️❤️

خدا نکنه عزیزم 🥹🫂❤️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

منم بعد ۱۱ سال گواهینامه یه ماهه( البته رفتم واسه آموزش) خودم دخترم رو میبرم مدرسه. گاهی از این موفقیتها تو زندگی لازمه و آدمو شارژ میکنه❤️. البته تبریک و آفرین بهت❤️‍🔥

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
عه من تاپیکتونو دیده بودم ، آفرین که رفتین تو دل ترستون

مرسی 😍تمام دیشب استرس داشتم صبح با دل درد شدید بیدار شدم بخاطر استرس دیشب هوا هم بارونی بود ترسم بیشتر شد ولی گفتم اگه نرم دیگه نمیتونم 

آفرین بهت من دقیقا شرایطم مثل شماس بااین تفاوت که شوهرم یاری نمی کنه منو

من اوایل که گواهینامه گرفتم یبار که ماشینو داد دستم از شانسم نمیدونم چی شد ماشین خراب شد دیگه نداد دستم تا چندسال،ولی دید فایده نداره همش اون بخواد بیاد دنبالم ببره اینور اونور منو 

حتما شروع کن حرف بزن قانعش کن 

من بلافاصله بعد گواهینامم نشستم پشت فرمون البته من ۳۴ سالگی گرفتم😅ولی دقیقا مثل شما اولین باری که تنها رفتم رو هیچ وقت فراموش نمیکنم😍🥲

همیشه موفق باشی😚

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚