2777
2789
عنوان

امروز خودم برای اولین با ماشین رفتم بیرون انگار رو ابرا هستم 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 29 پست
من اوایل که گواهینامه گرفتم یبار که ماشینو داد دستم از شانسم نمیدونم چی شد ماشین خراب شد دیگه نداد د ...

میتونم بپرسم ماشین خودته یا مشترک؟

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

رانندگی خیلی خوبه واقعا آدم گاهی اوقات نیاز داره خودش تنها رانندگی کنه ما میریم خونه اقوام جاده طولانیه شوهرم خسته میشه خودم میشینم برای اینجور مواقع هم عالیه

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم بعد ۱۱ سال گواهینامه یه ماهه( البته رفتم واسه آموزش) خودم دخترم رو میبرم مدرسه. گاهی از این موفق ...

من فکرشو نمیکردم بتونم وقتی برگشتم خونه تو راه پله میخواستم از خوشحالی داد بزنم خودمو کنترل کردم فقط میگفتم تونستم تونستم 🤣انرژی یه هفتمو گرفتم امروز فدات همچنین ❤️😍

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
من بلافاصله بعد گواهینامم نشستم پشت فرمون البته من ۳۴ سالگی گرفتم😅ولی دقیقا مثل شما اولین باری که ت ...

من ۱۹ سالم بود ولی خب با پارتی بازی و این چیزا گواهینامه دادن بهم حتی گفتن تا قشنگ مسلط نشدی نشین پشت فرمون 😬 

ولی اره واقعا یکی از بهترین خاطره های آدم میشه 😍

میتونم بپرسم ماشین خودته یا مشترک؟

ماشین آنچنانی نیست پرایده 🤣 اون زمان ۲۰۶ داشتیم دیگه فروختیم تا الان که یه پراید فعلا گرفتیم،من خودم شاغل نیستم ولی خب اگه من فشار نمیاوردم شوهرم نمی‌گرفت 

ماشین آنچنانی نیست پرایده 🤣 اون زمان ۲۰۶ داشتیم دیگه فروختیم تا الان که یه پراید فعلا گرفتیم،من خود ...

اتفاقا برای اوایل رانندگی ماشین اینجوری مناسبه ،استرس آدم کمتره خرجشم کمتره👍

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

اره واقعا اعتماد به نفس هم میده به ادم

درسته 👌

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

منم یکی دو ساله گرفتم ولی جرئت نمیکنم بشینم . هم محلمون خیلییی شلوغه و دو طرف خیابون همیشه ماشین پارک شده ، یه لحظه حواست پرت شه میزنی بهشون ، هم همسر گرامی خیلی حساسه رو ماشینش . 

حالا بهم میگه بیا بشین پشت فرمون ولی یکی دو بار نشستم انقدر عین دخترا جیغ جیغ کرد که ولش کردم ، تازه خودش میگه رانندگیت خوبه و بیا بشین ولی انقدر عصبی میکنه آدم رو که بیخیالش شدم فعلا

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خوشبحالت.من من سال ۸۹ گواهی گرفتم ولی میترسم از رانندگی.پسرم میگه کاش مامان خودت منو برسونی مدرسه💔م ...

ترس رو همه دارن ولی بخوای به ترسیدن ادامه بدی اصلا درست نیست 

بعدم تا نیفتی داخل یه کاری نمیتونی انجامش بدی،باورت میشه همین دیشب رفته بودیم تمرین کنم یه سرپایینی خیلی زیادی بود شوهرم گفت از اونجا برو یاد بگیری رفتم یهو دیدم یه سگ جلومه ماشین هم تو سرپایینی دور برمیداره انگار فلج شدم شوهرم داد زد گفت ترمز کن وگرنه یا میزدم تو جدول یا به سگه 

ولی امروز صبح دقیقا از همون سرپایینی رفتم انگار آب خوردن بود برام،پسرم یجور ذوق داشت خدا میدونه 

اصلا نترس،فقط کافیه قلق ماشین بیاد دستت تو دو سه هفته،دیگه اونموقع خودکار دنده میدی فرمون میگیری ترمز میکنی و ...

منم یکی دو ساله گرفتم ولی جرئت نمیکنم بشینم . هم محلمون خیلییی شلوغه و دو طرف خیابون همیشه ماشین پار ...

کلا مردا کارشون همینه انقد که شوهرم میترسه از رانندگی من،خود من نمی‌ترسم 🤣 

فقط تنها باید بری 

کلا مردا کارشون همینه انقد که شوهرم میترسه از رانندگی من،خود من نمی‌ترسم 🤣 فقط تنها باید بری

نه فعلا میگه یه مدت باید با هم بریم تا عادت کنی بعدش تنها برو ولی هر بار که باهاش میرم یه کولاکی میکنه که تا یه ماه قیافه ماشین رو میبینم عصبی میشم ، بعد تازه غر هم میزنه که من که چیزی نگفتم تو چرا پیگیر نیستی هی بگی بیا بریم رانندگی ، پس گواهینامه گرفتی برای چی 😐😐😐 . 

فرض کن یه بار دو دستی از صندلی شاگرد چسبیده بود به فرمون ، آخرش گفتم مثلا من دارم رانندگی میکنم ها اگه صلاح میدونی ول کن فرمون رو 😂😂😂😂😂

حالا از این زورم میگیره که قبول داره رانندگیم خوبه ، حتی من امتحان شهری رو هم همون بار اول قبول شدم ولی بازم اینجوری میکنه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم