2777
2789
عنوان

شما هر روز گوشت میخورین

| مشاهده متن کامل بحث + 4191 بازدید | 182 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میوه و سبزیجات هر روز به وفور گوشت قرمز تقریبا هیچیمرغ ماهی کمتر از یک کیلو

چه غذاهایی میپزید؟؟چون گوشت هیچی برام سوال شد چیه غذاهاتون؟میخام گیاه خوار بشم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
میوه و سبزیجات هر روز به وفور گوشت قرمز تقریبا هیچیمرغ ماهی کمتر از یک کیلو

ببخشید انوقت برنج با چه خورشتی میخورین؟؟؟همیشه که مرغ باشه آدم دلزده میشه....یه تنوعی...مثلا قیمه قرمه سبزی.....

ببخشید انوقت برنج با چه خورشتی میخورین؟؟؟همیشه که مرغ باشه آدم دلزده میشه....یه تنوعی...مثلا قیمه قر ...

انواع برنج های مخلوط

ما خورشت های ایرانی خیلی دوست نداریم

همون برنج هم سالی 20 کیلو میخوریم نه بیشتر

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

شوهرم غذاش یا باید گوشت داشته باشه مرغ و برنج باید حتما باشه بخدا از آشپزی زله ام خیلی حساسه مثلاً ه ...

عین شوهرمن!!بزور این وسط ی ماکارونی بدون گوشت یا یه وعده بادمجون سرخ کرده اضافه میکنم!

انواع برنج های مخلوطما خورشت های ایرانی خیلی دوست نداریمهمون برنج هم سالی 20 کیلو میخوریم نه بیشتر

چه جالب...بازم سر درنیآوردم پلو مخلوط....اما میگین سالی یکبار هم ۱۰کیلو بیشتر مصرف ندارین...امکان داره یه عکس از اون پلو مخلوط بزارین شاید ما هم خوشمون اومد😊

انواع سالاد پلو مخلوط میوه

چه خوب مطمغنم تناسب اندامم دارید😍 حالاشوهرمن فقط گوشت برنج مرغ☹️خواهر بعد ازدواج اضافه وزن گرفتم ازخوردن برنج و گوشت و...

عین شوهرمن!!بزور این وسط ی ماکارونی بدون گوشت یا یه وعده بادمجون سرخ کرده اضافه میکنم!

من ماکارونی بپزم باید سه روز توخونه دعوا کنم دیگ نمیپزم واسش بچه ها دوس دارن برااونا درست میکنم شوهر من باید گوشت و برنج باشه مثلاً آبگوشت اینان نمیخورع

چه خوب مطمغنم تناسب اندامم دارید😍 حالاشوهرمن فقط گوشت برنج مرغ☹️خواهر بعد ازدواج اضافه وزن گرفتم از ...

والا ما یه همسایه داریم کلا برنج و سیب زمینی و فست فود نمیخوره فقط کباب خالی یا گوشت میزنه سر سیخ میخوره یا جوجه خالی خیلی اندامش لاغر و خوبه البته نیاز هست به پول زیاد 😂

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

من ماکارونی بپزم باید سه روز توخونه دعوا کنم دیگ نمیپزم واسش بچه ها دوس دارن برااونا درست میکنم شوهر ...

چه بد اونجوری سخته حالا شوهرمن توخونه ایراد میگیره ولی خونه مامانش کوفتم باشه میخوره و میگه عالی بود😏بعد دوسه ماه میریم خونه اونا مادرش شیربرنج میزاره جلومون میخوره میگ خوب بود

مگه گرک و پلنگیم که هر روز گوشت بخوریم 

یه سری ها از یه طرف از گرونی مینالن و اه و ناله میکننن،،،

از یه طرف میگن ما روزی ششش بار گوشت میخوریم ،،،

اینا همونا هستن که چندسال پیش میگفتن وای آجیل گرون شده و هیچکس نمیتونه بخره و چیکار کنیم 

بعد شب یلدا عکس میراشتن اول چیزی که می‌دیدیم همون آجیل بود