2777
2789
عنوان

شما هر روز گوشت میخورین

| مشاهده متن کامل بحث + 4277 بازدید | 182 پست

اره گوشت گوسفند سه بار گوشت مرغ یه بار ماهی یه بار در هفته مرغ هم برا شوهرمو دخترم میزارم خودم نمیتونم بخورم اما چون خودمون دام داریم زیاد اهمیت نمیدم به قیمت گوشت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به نوش جان فقط بتونید اون سس و نوشابه رو بجاش دوغی چیزی بذارین عالی میشه

همسر من از معدود آدمهایی هستن که نوشابه براشون نفع بیشتری از ضرر داره

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

قاورمه چه جوریه؟

مرغ + زردچوبه+پیاز نگینی خرد شده+ نمک+آب 

می‌زاری بپزه تا جای که آبش کشیده بشه و میمونه روغنش که روغن مرغه یکم با همون روغن می‌زاری تفت داده بشه 

سیب زمینی خلالی سرخ کرده هم کنارش سرو میشه 

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

گوشت گراز حلاله؟

گراز وحشی همون خوکه و گوشتش حرامه

پر از کرمه

میزارن توی فریزر تا کرم هاش کشته بشه بعد میخورن

میگن گوشت گرونه و البته هم حق دارن

ایرانی جماعت آشغال نمیخوره

اما از بس همه چی گرونه مردم مجبورن، خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه

عزیزم میشه طرز تهیه قاورمه مرغ رو بگی، ممنون میشم

مرغ + زردچوبه+پیاز نگینی خرد شده+ نمک+آب 

می‌زاری بپزه تا جای که آبش کشیده بشه و میمونه روغنش که روغن مرغه یکم با همون روغن می‌زاری تفت داده بشه 

سیب زمینی خلالی سرخ کرده هم کنارش سرو میشه

فدای تو گلی🌸♥️

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

عزیزم میشه طرز تهیه قاورمه مرغ رو بگی، ممنون میشم

مرغ ها پوست داشته باشن ترجیحا

چون پوست مرغ روغن میندازه خوشمزه تر میشه ، اگه پوست مرغ دوست نداشتی مرحله آخر که آبش کشیده شد میتونی روغن اضافه کنی

آقا همچین میگید نقرس آدم فکر میکنه هر وعده یه ران گوسفندو میخورید!!!!!!!!مگه ما ایرانیا با این گرونیا چقد گوشت میتونیم بخریم وتو غذاهامون چقدر میتونیم گوشت بریزیم که نقرسم بگیریم  ما کمبود نداشته باشیم نقرس پیشکشمون  الان نگاه کردم اندازه استاندارد مصرف روزانه ی گوشت هر نفر45گرمه یعنی ماکه چهار نفریم میشه ماهی5کیلو 400گرم!ما این مقدارو تویک ونیم ماه میخوریم ولی تقریبا تو اکثر غذاهامون گوشت هست!

گوشت منظورم مرغ و ماهی هم بود یا مثلا کتلت با گوشت و اینا

شوهرم غذاش یا باید گوشت داشته باشه مرغ و برنج باید حتما باشه بخدا از آشپزی زله ام خیلی حساسه مثلاً هر غذای بدون گوشت و میان وعده نیدونه

نه زیاد نمی‌خوریم

البته من که کلا مرغ و گوشت برام ممنوعه 

بابامم براش ضرر داره زیاد نباید بخوره مگر اینکه بخار پز باشه

داداشمم ک کلا بدغذاست😂

بیشتر سبزیجات و آش میخوریم

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار♥️😴