2777
2789
بابا حب حتما مدیر نداریم دیگه اینجا مدیر خودمم دو طبقست کلا اگه مدیر بود که به عقلم میرسید چرا فکر م ...

وقتی اینجا بیان میکنید طاقت نظرات هم داشته باشید

ما از کجا بدنیم ساختمون شما مدیر داره یا نه یا شوهرت چطوره ماهم نظرمونو میگیم  از پشت گوشی بجز گفتن نظراتمون چه کاری ازمون برمیاد بیاییم همسایتو بزنیم ؟ یا شوهرتو 

در هر حال انشالله مشکلتون حل بشه

موفق باشید 

توبه ی گرگ مرگه .

ارههههه اصلا اصلا فکر این که ادم بشه رو نمیکنم قبلا همش میگفتم یه فرصت دیگه بهش میدم این بار خوب میشه این تا اخر شخصیتش و شهورش و درکش همینه. حالم باهاش خوب نیست. و اصلا تو هیچ موضوعی حمایتگر نیست. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی اینجا بیان میکنید طاقت نظرات هم داشته باشیدما از کجا بدنیم ساختمون شما مدیر داره یا نه یا شوهرت ...

طاقت دارم ولی این که میان میگن تقصیر خودت بوده یا شوهرت حق داشته دیگه خیلی زور میگه من نفرینم میگیره منظکرم با شما نیست اما از ته دل میخوام هر کی به نا حق قضاوت میکنه سرش بیاد بدونه چه حالی میشه ادم همش پشتمو خالی کرده. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
حق داری ...اون خانمم چون شوهرش پشتشه آنقدر عاصی و زبون درازه دیگه ...شوهر پشت آدم باشه دل قرص میشه

خدا شانسبده اگه ببینیش زشت و چاق و پیر و شوهر جوون و خوشگل اما میمیره واسه این زن پشت سر شوهره میحواست منو بزنه جلو اون گریه و زاری. خیر نبینه ایشالا. 

چه شوهر بی فرهنگی خب وقتی به خودش اجازه میده اینجوری با خانمش اونم جلو جمع حرف بزنه بایدم از خونه پر ...

اره ده اون رید به من منم شخصیت اون برام مهم نیست اون موقع دلم میخواست بمیرم. 

کار اقا خیلی بد بوده اگر واقعا هم همینجور بود میتونست با لحن بهتری صداش کنه و بگه بیا بالا ایشونم به ...

من حسابی تحقیر شدم اینادهمه منو میشناختن حالا همه میگن اینو ببین شوهر خودشم رید بهش من میخوام اینجا زندگی کنم حالا میگن این دیوونست. 

باور کن گفتمان چند سری جواب میده ابن بلا سر من اومده بااین تفاوت که من دیگه شوهرم از سرو صدای همسایه ...

زنگ میزنن پلیس بیاد یا شکایت میکردید آدم خودش وارد نشه خیلی بهتره اونام پلیس سرباز ببینن دیگ میترسن میشینن سرجاشون

خدا شانسبده اگه ببینیش زشت و چاق و پیر و شوهر جوون و خوشگل اما میمیره واسه این زن پشت سر شوهره میحوا ...

نماز فاطمه زهرارو یادت بیار 

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
زنگ میزنن پلیس بیاد یا شکایت میکردید آدم خودش وارد نشه خیلی بهتره اونام پلیس سرباز ببینن دیگ میترسن ...

زنگ زدم اصلا نیومد. دفعه بعد حتما میزنم باز وایمیسم تا بیاد. 

همونجا جوابشو میدادی خب

چی باید میگفتم؟ سکه یه مول شدم ففط رفتم بالا اون زنه هم کیف کرد. من کاری به کسی هم نیست نمیتونم اجازه بدم شوهرم پشتم که نیست هیچی تازه برینه بهم جلو همه این که دیگه اسمش شوهر نیست بار همه ی زندگی همیشه رو دوشمه میرم اسنپ سرکار میرم و همش میگه مگه مجبوری بری. خستم کرده بخدا. 

کار خوبی کردی بیرونش کردی

کارش خیلییییی خیلییی زشت بوده 

شما حتی اگر سینتم باز بود و به قول خودش غیرتی شده میتونست بیاد پایین بکشونت کنار بهت بگه یا اینکه صدات کنه بگه کار فوری دارم!