2777
2789

من جان بودم میگفتم قندوچاییتون با من ..لطفا برین خونه های همدیگه بشینین صحبت کنین من قول میدم هزینه ی قندوچاییتون بدم فقط تو راه پله ها نباشین ...این تیکه رو مینداختی 

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤

خانمایی که فکر میکنید خیلی منطقی هستید و مثلا دارید طرف حس رو میگیرید واقعا در تعجبم!!

یعنی اگر خودتون هم تو این موقعیت قرار می‌گرفتید و همسرتون جلوی جمع قهوه ایتون می‌کرد همینقدر منطقی فکر می‌کردید!!

چرا واقعا یک لحظه خودتون رو جای طرف نمیزارید بعد نظر بدید !خب هر کسی دیگه هم بود در جواب رفتار زشت همسرش عصبی میشد حالا مثلا گفته از خونه برو بیرون مگه چی شده بی دلیل گفته مگه!!بابا یکم خود واقعیتون باشید بخدا شمایی که این نظراتو میدید اگر تو این موقعیت باشید واکنش بدتری دارید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه همسایه های بی فرهنگی ..‌‌‌‌‌‌ اینا همونان که توکوچه مینشستن اومدن آپارتمان پناه بردن به راه پله . ...

همسایه ها که با هم حرف نمیزنن مادر و دخترو پسرش حرف میزدن مادره با بچه هاش بعد رفتیم پایین همسایه روبرویی و اینا اومدن که چتونه دعوا میکنید ما کلا دو طبقه ایم. همین دیگه بعد که شوهره اومده بود میگفت اگه انگشتت به زن من میخورد من میکشتمت بیشتر دلم به حال خودم سوخت که ندیده و نشنیده چطور پشت زنش دراومد ولی شوهر من تازه ضابعمم کرد جالا همه میگن من دیوونم دیگه کسی هیچ حسابی روم نمیکنه. کاش خزار دست تو خونه منو میزد ولی جلو همه نمیزد تو پرم اینطوری. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
همسایه ها که با هم حرف نمیزنن مادر و دخترو پسرش حرف میزدن مادره با بچه هاش بعد رفتیم پایین همسایه رو ...

اره حق داری ...شوهر که پشت زنشو بگیره دیگه احدی جرات ندارن بگن بالا چشمت ابروعه ...چندسالشه شوهرت؟کم سنه؟خیلی ناپخته رفتار کرد

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
خانمایی که فکر میکنید خیلی منطقی هستید و مثلا دارید طرف حس رو میگیرید واقعا در تعجبم!!یعنی اگر خودتو ...

خودشوون مطمعنم شوهرو جر میدن. من که دیگه ایما هر چیم بگن من همچین مردی نمیخوام خیلی حس بدی بهم میده بودن باهاش همیشه همه جا تنهام تو مشکلات و خودمم تازه یه ذره حمایتم که نکرد هیچ رید بهم اصلا نمیتونم هضمش کنم خر چی یاد این کارش میفتم عصبی میشم با این که میدونست چقدر حساسم رو این چیزا خیلی قبلا باهاش حرف زده بودم ولی این شخصیتش همینه درست نمیشه که نمیشه. فقط دارم وقتمو باهاش هدر میدم. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
خب همون موقع چرا دعوا راه انداخت باید یه وقت دیگه که دم در نیستن بره دم خونشون محترمانه بدون دعوا بگ ...

باور کن گفتمان چند سری جواب میده 

ابن بلا سر من اومده بااین تفاوت که من دیگه شوهرم از سرو صدای همسایه ها تا۳ صبح خسته شد 

یه شب بخدا گفت دیگه به جهنم هرچی میشه بشه میخواست بره بیرون نذاشتم گفتم یه مدت طاقت بیار  فوقش ما مستاجریم ما میریم از دستشون راحت میشیم 

بعضیا ذاتا مردم آزارن خدا لعنتشون کنه 

اره حق داری ...شوهر که پشت زنشو بگیره دیگه احدی جرات ندارن بگن بالا چشمت ابروعه ...چندسالشه شوهرت؟کم ...

۳۴سالشه ۲۵ سالشم که بود مامانش میومد بهم توهین میکرد نگاه میکرد بعدم داداشش بعدم همیشه قول میداد دسگه پشتم باشه ولی نشد که نشد این تا احر مرد نمیشه برا من. 

من جان بودم میگفتم قندوچاییتون با من ..لطفا برین خونه های همدیگه بشینین صحبت کنین من قول میدم هزینه ...

یه خانواده هستن کلا فقط فرهنگ ندارن در واحو ما بستست از اونا هی بازه و جلو در تو رله پله بلند بلند حرف میزنن. خب اصلا اسایش نداریم از صبح زود تا نصف شب. 

ببین کار شوهرت خیلی اشتباه بوده اصلا تحت هیچ شرایطی نباید این حرف رو بزنه،حمایتم لازم نبوده یه بحث ز ...

دیگه نمیتونستم تحنلش کنم تمام مساعل به یه طرف این کارشم به یه طرف. اون لحظه انگار یه تشت اب سرد ریختن رو سر من خودشو خونوادشم بلاک کردم. 

ببین کار شوهرت خیلی اشتباه بوده اصلا تحت هیچ شرایطی نباید این حرف رو بزنه،حمایتم لازم نبوده یه بحث ز ...

منم حمایت نخواستم عادت کردم دیگه ولی کاش حداقل اصلا زر نمیزد. اماشوهر اون خانم چند بار تا حالا تا دلت بخواد حمایت کرده از زنش. مردم شانس دارن. من الکی اسم شوهر رومه. 

دیگه نمیتونستم تحنلش کنم تمام مساعل به یه طرف این کارشم به یه طرف. اون لحظه انگار یه تشت اب سرد ریخت ...

میفهمم تو عصبانیت مغز آدم قفل می‌کنه کلا ولی کاش بلاک نمی‌کردی کار بچگانه ای هست ولی کاریه که شده 

حق باتوعه ولی دیگه چرا میندازیش بیرون بگو برو بهشون هشدار بده اذیتم نکنن تا منم ببخشمت😆

از این هشدارها زساد دادم دیگه روانیم داره میکنه تحملش خیلی سخته. 

۳۴سالشه ۲۵ سالشم که بود مامانش میومد بهم توهین میکرد نگاه میکرد بعدم داداشش بعدم همیشه قول میداد دسگ ...

توبه ی گرگ مرگه .

میفهمم تو عصبانیت مغز آدم قفل می‌کنه کلا ولی کاش بلاک نمی‌کردی کار بچگانه ای هست ولی کاریه که شده

بهترین کار بود اصلا نمیخوام با هیچ کدومشون دیگه حرف بزنم فقط میخوام جدا بشیم نه فقط سر این موضوع این ادم کلا تایپ من نیست خیلی خیلی بیشعوره و رو اعصابه نمیتونم تنملش کنم دیگه خستم کرده. نصف دیگه عمرمو دلم میخواد تو ارامش باشم. 

دیگه نمیتونستم تحنلش کنم تمام مساعل به یه طرف این کارشم به یه طرف. اون لحظه انگار یه تشت اب سرد ریخت ...

حق داری ...اون خانمم چون شوهرش پشتشه آنقدر عاصی و زبون درازه دیگه ...شوهر پشت آدم باشه دل قرص میشه